• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Yem kusuyor

mesut55

Aktif Üye
Merhaba muhabbet kusum yem kusuyordu erkek dişi almistim kusmasi dursun diye eş olsunlar diye ama cok kavga ettiler verdim kardesime geri 1 aydir kusmuyodu iyidi simdi geri cilve yapip kusmaya basladi acaba bu donem donem mi oluyor

mesut55

Aktif Üye
Merhaba muhabbet kusum yem kusuyordu erkek dişi almistim kusmasi dursun diye eş olsunlar diye ama cok kavga ettiler verdim kardesime geri 1 aydir kusmuyodu iyidi simdi geri cilve yapip kusmaya basladi acaba bu donem donem mi oluyor
Bide bekledim uzun sure eş olurlar diye asla olmadilar birbirlerine zarar veriyolardi

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşlar belli bir yaşa gelince biyolojik yapıları gereği kızışırlar ya da kur yapar. Yani normal bir durumdur... Ancak kur yaparken çıkardıklarını yememelerine dikkat edin... Buna izin vermeyin... (y)

mesut55

Aktif Üye
Kuşlar belli bir yaşa gelince biyolojik yapıları gereği kızışırlar ya da kur yapar. Yani normal bir durumdur... Ancak kur yaparken çıkardıklarını yememelerine dikkat edin... Buna izin vermeyin... (y)
Yiyor malesef geri nasil engel olabilirim buna iki kere eş denedik olmadi aldigimiz yer dedi cok evcilestigi icin kabul etmiyodur dedi biraz fikir verirmisiniz nasil ilerleyelim