• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yem Kusma

Boncukbey

Yeni Üye
Mikostatin aldım abi. Bunu suluguna damlatsam olur mu? Kac damla damlatayim

Boncukbey

Yeni Üye
Yem ve kus kumu disinda bisey koymayacagim kafesine de değil mi kalamar kemiği de koyayım mi

Saewt

Aktif Üye
Kalamar kemiğinide koymayın bence dedikleri gibi ilacın emilimini kötü yönde etkileyebilir

Boncukbey

Yeni Üye
Ilaci içirdim. Ama yine de kusmaları devam ediyor kusunca basini salladığı için salyaları gözüne falan bulaşıyor geçecek değil mi bunlar. Kursağı da böyle şiş

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
İlacı verince hemen düzelme olmaz. 1 hafta boyunca kullanın farklı bir gelişme olursa tekrar yazarsınız.

Boncukbey

Yeni Üye
Kendini yıkamak istiyor ama izin vermeli miyim? Dün yıkandı mesela tekrar bugün yine gitmek istiyor suya salyası bulaştığı için

Boncukbey

Yeni Üye
Kuş kusunca kafasına bulaşıyor tüyleri böyle sürekli kafesin teldrune tunegine sürüyor. Sizce yüzünü pamuğa sudöküp temizlemeli miyim? O kendi kendini temizler mi?

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Gaga içinde biriken sıvıyı kulak çöpü ile temizlemeye çalışın. Ilıktan biraz daha sıcak bir su yardımı ile pamuk kullanarak bulaşan kısımları vücudunu fazla ıslatmadan temizleyin ardından sıcak bir ortama koyun.

Boncukbey

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba ilacı kullanıyorum ama gece ağlamaklı sesler çıkarmaya başladı 2 gündür ne yapabilirim?

Üst Alt