Çok garip bir durum gerçekten artık geçsin istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.bazen konuşurken kuş ağzına mukuslu yem geliyor.Hani kur yaparda yem çıkarırya o şekil.
@Şehmus BAKIR sen ne diyorsun abi.Delirecem artık 2 ay oldu neredeyse.Olmuyor geçmiyor ne yaptıysam geçmiyor.Su içmez ise bu hareketi yapmıyor anlam veremiyorum.
Mantardan korktum ama bununda benim kuşmda olması imkansız gelsi yinede 3 gün 50ml suya 2 danla Mikostatin koyup gün içindr 9 saat değiştim
Kursakda şişlik yok,kusma yok,kusma hareketi yok,iştahı her şeyi normal.Ama şu büyük şekilde geviş hareketi yapınca üzülüyorum.Yoksa Mikostatin yanlışmı kullandım?Hala mantar korkutuyor beni .
1-Mantar korkutuyor ama hiç bir belirtisi yok önlem amaçlı Mikostatin kullandım
2-Kum tıkamış olabilirmi 1hafta kesicem fazla yiyordu gibi geldi 3-Sindirim problemi olsa geçmezmiydi? Hazımsızlık mesela.Yakınımın kuşuda benim kuşumla neredeyse aynı oda yem yedikden sonra hemen su içiyor.3 aylık o kuş ama bizimki gibi ağzını açtığını görmedim.Ama hızlı hızlı kapatıp açıyor onu gördüm buda o kuşta hazımsızlık göstergesi.Benimkinde ne olabilir ama ):