• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yem de taş

Ahmed

Tutkulu
Uzun süredir Vitakraft kullaniyorum içeriğini beğendiğim ve fiyatı uygun olduğu için ama bu aralar yeni bir şey fark ettim Muhabbet kuşu yemindede papağan yemindede böyle taşlar var beyaz beyaz tuz değil tuz tadı almadım bide ince uzun yulaf benzeri bir sey vsr pit diye kuriliyo bunlar nedir daha iyi bir yem öneriniz varmi verselelaga çok pahalı o yüzden temin edemiyorum teşekkürler

Fauna

Yeni Üye
bende vitakraft kullanıyorum normall sanmıştım aynı sorun bendede var.. tuz a benziyor benimkiler nedir acaba

reverse

Aktif Üye
Ambalaj içeriğini okursanız içinde tohum harici neler eklenmiş oradan yola çıkarak onların ne olduğunu bulabilirsiniz.
Bir ihtimal, taş gibi olan şeyler istiridye kabuğu kırığı ve diğer uzun şey de pelet yem olabilir.

Ahmed

Tutkulu
Ambalaj içeriğini okursanız içinde tohum harici neler eklenmiş oradan yola çıkarak onların ne olduğunu bulabilirsiniz.
Bir ihtimal, taş gibi olan şeyler istiridye kabuğu kırığı ve diğer uzun şey de pelet yem olabilir.
Ne yazikki iceriginde goremedim

Üst Alt