• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavruyu yeme düşürme

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Arkadaşlar dün aşk-ı Memnu olaylı konumuzdan sonra ben kafesleri birbirinden uzaklaştırdım ancak annenin bugün yuvaya düşkünlüğü azalmış gibiydi sürekli demirlerde tek kuşumu arıyor yavrular ile baba ilgileniyordu. Bazen babanın zoru ile giriyor ama hemen geri çıkıyor. En büyük yavru 26 günlük oldu onu artık yeme düşürmem doğru olur mu? Baba en azından diğer yavrular ile ilgilenir diye düşündüm size de danışmak istedim

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Anneyi alın yavrulara baba tek bakar mama vermeyi ihmal etmeyin
Yeni kafes almıştım 3 yetişkin kuşu da koydum oraya 3 u bir yavruları besliyor sıra sıra yem yiyip yediklerini yavrulara kusuyorlar anne her iki erkekten de yem kusmasını istiyor acaba yanlış mı yaptım ayirayim mi tekrar anne ve babanın bu duruma izin vermesi ne kadar normal? Yarım saattir falan böyleler.

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Ender görülen durumlar iyi takip edin cinnet geçirmesin Dişi kuş sonra, erkekler den dolayı.
İki erkeğin şuan tek derdi yavruları beslemek ama siz öyle diyince korktum kafesin ortasina takılan demir vardı tek erkeği diğer tarafa attım şuan demirden besliyor anneyi böylesi daha iyi gibi

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Ender görülen durumlar iyi takip edin cinnet geçirmesin Dişi kuş sonra, erkekler den dolayı.
Şuan ki halleri bu. Bu kuluçka anneden daha çok beni yordu bittiği zaman annenin yanına erkek yaklaştırmayı düşünmüyorum hangisiyle eş olacağını şaşırdı 😂