• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavrunun Dışkısında Yem

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Anneyle yavruları ayırın sadece beslemek için birleştirin anneye mineral amino asit gibi takviyeler yapın.

Hestia

Aktif Üye
Oda ayrı bir başarı folluk falan koydunuz mu direkt kafesin kendi tabanında mı yaptı
Yumurtalardan yavru çıkmadan folluğa koyunca sinirlenip yumurtaları kırıyordu, biz de yavru çıkmasını bekleyip öyle folluğa koyduk o şekilde baktı. Yani yavrular çıkana kadar kuluçka dönemini kafes tabanında geçirdi diyebiliriz.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Mama yapiyormusun. Probiyotik kullaniyormusun.

FatihB.

Tutkulu
Rohnfried Entrobac uygunmudur?
Yumurtalardan yavru çıkmadan folluğa koyunca sinirlenip yumurtaları kırıyordu, biz de yavru çıkmasını bekleyip öyle folluğa koyduk o şekilde baktı. Yani yavrular çıkana kadar kuluçka dönemini kafes tabanında geçirdi diyebiliriz.
Ilk defa duydum böyle bişey kafes tabanında kuluçka geçirmiş kuş 😳 bence yavruları bir an önce ayırın a21 elle besleme maması alın bölünmüş olarakta satılıyor 🙂

Hestia

Aktif Üye
Ilk defa duydum böyle bişey kafes tabanında kuluçka geçirmiş kuş 😳 bence yavruları bir an önce ayırın a21 elle besleme maması alın bölünmüş olarakta satılıyor 🙂
Gerçekten garip bir kuş 🙂
Yavrular için öyle yapacağım gibi görünüyor. Evdeki 3 kafeste dolu, yavruları bir kutuya koyup öyle besleyeceğim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Probiyotik olarak tavsiye üzerine doğal yoğurdun suyunu suluğuna karıştırıp veriyorum. Mamayı geçen hafta verdim en son.
Dışkının sebebi 👍 bağırsakları zedeler.diyazm veya entrobac temin ediniz..alta ızgara koyun ve yuvsligini öyle takın bir dahakine yuvsligini kullandirin .. nasıl yuvalik kullanıyorsunuz?

Hestia

Aktif Üye
Dışkının sebebi 👍 bağırsakları zedeler.diyazm veya entrobac temin ediniz..alta ızgara koyun ve yuvsligini öyle takın bir dahakine yuvsligini kullandirin .. nasıl yuvalik kullanıyorsunuz?
Folluklu ve gayet büyük bir yuvalık. Şimdi diğer kuşum içinde yavrusuyla beraber.

Seyda112

Paylaşımcı
Yuvaliktan çıkmıyorsa yavrular anne yolabiliyor

Üst Alt