hrn23 Aktif Üye Katılım 30 Ağu 2023 Mesajlar 66 Tepkime puanı 12 Puanları 8 8 Haz 2024 #1 Boynunda ve ibik tüylerinin diplerinde farkettim.
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,110 Tepkime puanı 7,705 Puanları 113 8 Haz 2024 #2 Anaçlar yolmaya başlamış. Tamamen yolmadan el beslemeye alabilirsiniz yada yolsada bakmalarına müsade edeceksiniz. Anaçların mamalarına çiğ susam katın. Son düzenleme: 9 Haz 2024
Anaçlar yolmaya başlamış. Tamamen yolmadan el beslemeye alabilirsiniz yada yolsada bakmalarına müsade edeceksiniz. Anaçların mamalarına çiğ susam katın.
hrn23 Aktif Üye Katılım 30 Ağu 2023 Mesajlar 66 Tepkime puanı 12 Puanları 8 9 Haz 2024 #3 Semiha S.' Alıntı: Anaçlar yolmaya başlamış. Tamamen yolmadan el beslemeye alabilirsiniz yada yolsada bakmalarına müsade edeceksiniz. Anaçların mamalarına çiğ susam katın. Genişletmek için tıkla ... Pek anlayamadım.Neden yılmış olabilirler Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Haz 2024
Semiha S.' Alıntı: Anaçlar yolmaya başlamış. Tamamen yolmadan el beslemeye alabilirsiniz yada yolsada bakmalarına müsade edeceksiniz. Anaçların mamalarına çiğ susam katın. Genişletmek için tıkla ... Pek anlayamadım.Neden yılmış olabilirler
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,110 Tepkime puanı 7,705 Puanları 113 9 Haz 2024 #4 hrn23' Alıntı: Pek anlayamadım.Neden yılmış olabilirler Genişletmek için tıkla ... Klavye hatası olmuş. Düzelttim. Tüylerini yolmuşlar demek istedim.
hrn23' Alıntı: Pek anlayamadım.Neden yılmış olabilirler Genişletmek için tıkla ... Klavye hatası olmuş. Düzelttim. Tüylerini yolmuşlar demek istedim.
hrn23 Aktif Üye Katılım 30 Ağu 2023 Mesajlar 66 Tepkime puanı 12 Puanları 8 9 Haz 2024 #5 Semiha S.' Alıntı: Klavye hatası olmuş. Düzelttim. Tüylerini yolmuşlar demek istedim. Genişletmek için tıkla ... Anladım sağolun.şuan kursağı fazla dolu olmasada biraz dolu Kaşıkla mama vermek istediğimde yemedi.Tüyleri tekrar çıkar mı yolunanlar
Semiha S.' Alıntı: Klavye hatası olmuş. Düzelttim. Tüylerini yolmuşlar demek istedim. Genişletmek için tıkla ... Anladım sağolun.şuan kursağı fazla dolu olmasada biraz dolu Kaşıkla mama vermek istediğimde yemedi.Tüyleri tekrar çıkar mı yolunanlar
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,110 Tepkime puanı 7,705 Puanları 113 9 Haz 2024 #6 hrn23' Alıntı: Anladım sağolun.şuan kursağı fazla dolu olmasada biraz dolu Kaşıkla mama vermek istediğimde yemedi.Tüyleri tekrar çıkar mı yolunanlar Genişletmek için tıkla ... Evet yeme düşene kadar anaçlar tüylerini yolacaktır. Yeme düşüp anaçlardan ayrıldıktan sonra tüyleri yeniden çıkar.
hrn23' Alıntı: Anladım sağolun.şuan kursağı fazla dolu olmasada biraz dolu Kaşıkla mama vermek istediğimde yemedi.Tüyleri tekrar çıkar mı yolunanlar Genişletmek için tıkla ... Evet yeme düşene kadar anaçlar tüylerini yolacaktır. Yeme düşüp anaçlardan ayrıldıktan sonra tüyleri yeniden çıkar.
hrn23 Aktif Üye Katılım 30 Ağu 2023 Mesajlar 66 Tepkime puanı 12 Puanları 8 9 Haz 2024 #7 Semiha S.' Alıntı: Evet yeme düşene kadar anaçlar tüylerini yolacaktır. Yeme düşüp anaçlardan ayrıldıktan sonra tüyleri yeniden çıkar. Genişletmek için tıkla ... 23.gün bugün.Elle beslemeye başladım.Anaçlara besletmeyi düşünmüyorum
Semiha S.' Alıntı: Evet yeme düşene kadar anaçlar tüylerini yolacaktır. Yeme düşüp anaçlardan ayrıldıktan sonra tüyleri yeniden çıkar. Genişletmek için tıkla ... 23.gün bugün.Elle beslemeye başladım.Anaçlara besletmeyi düşünmüyorum
Mustafa89 Eski Forumcu Moderator Uzman Mentor Kıdemli Üye Üretici Katılım 16 Haz 2022 Mesajlar 2,008 Tepkime puanı 2,840 Puanları 113 9 Haz 2024 #8 Hepsini yolacaklar diye bir şey yok. Yuvalığı arada dinleyin yavru çığlık atıyor mu acıyla bağırıyor mu diye. Devam ederse alıp beslersiniz. Kısacası ebeveynler ne kadar beslerse o kadar iyi. Kritik olmadan müdahale etmeyin.
Hepsini yolacaklar diye bir şey yok. Yuvalığı arada dinleyin yavru çığlık atıyor mu acıyla bağırıyor mu diye. Devam ederse alıp beslersiniz. Kısacası ebeveynler ne kadar beslerse o kadar iyi. Kritik olmadan müdahale etmeyin.