• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Yavrunun boynunda ne var

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Anaçlar yolmaya başlamış. Tamamen yolmadan el beslemeye alabilirsiniz yada yolsada bakmalarına müsade edeceksiniz. Anaçların mamalarına çiğ susam katın.

Son düzenleme:

hrn23

Aktif Üye
Anaçlar yolmaya başlamış. Tamamen yolmadan el beslemeye alabilirsiniz yada yolsada bakmalarına müsade edeceksiniz. Anaçların mamalarına çiğ susam katın.
Pek anlayamadım.Neden yılmış olabilirler

Moderatör tarafında düzenlendi:

hrn23

Aktif Üye
Klavye hatası olmuş. Düzelttim. Tüylerini yolmuşlar demek istedim.
Anladım sağolun.şuan kursağı fazla dolu olmasada biraz dolu Kaşıkla mama vermek istediğimde yemedi.Tüyleri tekrar çıkar mı yolunanlar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Anladım sağolun.şuan kursağı fazla dolu olmasada biraz dolu Kaşıkla mama vermek istediğimde yemedi.Tüyleri tekrar çıkar mı yolunanlar
Evet yeme düşene kadar anaçlar tüylerini yolacaktır. Yeme düşüp anaçlardan ayrıldıktan sonra tüyleri yeniden çıkar.

hrn23

Aktif Üye
Evet yeme düşene kadar anaçlar tüylerini yolacaktır. Yeme düşüp anaçlardan ayrıldıktan sonra tüyleri yeniden çıkar.
23.gün bugün.Elle beslemeye başladım.Anaçlara besletmeyi düşünmüyorum

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Hepsini yolacaklar diye bir şey yok. Yuvalığı arada dinleyin yavru çığlık atıyor mu acıyla bağırıyor mu diye. Devam ederse alıp beslersiniz. Kısacası ebeveynler ne kadar beslerse o kadar iyi. Kritik olmadan müdahale etmeyin.

Üst Alt