Kuşlar büyüdü. Tüy çıkması için daha zaman var mı
Kaç günlükler bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 64900
Kaç günlükler bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 64900
Diyelimki yolduKuşları anaçlar yolmuş. Hangisi yoluyorsa ayırın diğeri beslemeye devam etsin. Yada tamamen el beslemeye alın. Anaçlara çiğ susam verin. Yavrularada haftada iki kez BT amin Forte takviye verin.
1.Tüyler daha gelişmeden önce kökten yediği için tüy göremezsinizDiyelimki yoldu
1- yavrulukta tüy yok. Yiyomu
2- neden yolar Anacın vitamin eksikliği felanmı vardır
2- sonradan tüyler geri çıkar mı
![]()
Bu vitaminleri kalsiyumu anaç kuşlara verecez demi ?1.Tüyler daha gelişmeden önce kökten yediği için tüy göremezsiniz
2. Tüm Vitaminler, calsiyum,mineral, iyot ve protein eksikliği olunca yaparlar veya alışkanlığı vardır yapar.
3. Evet geri çıkar ama takviyelerini düzenli ve eksiksiz verirseniz erken çikar
Yavru besleyen anaçlara da ve yem kırmaya başlayıp ayırdığınız çocuklara da düzenli olarak veriniz. Kısacası hepsineBu vitaminleri kalsiyumu anaç kuşlara verecez demi ?
1 üretici dediki1.Tüyler daha gelişmeden önce kökten yediği için tüy göremezsiniz
2. Tüm Vitaminler, calsiyum,mineral, iyot ve protein eksikliği olunca yaparlar veya alışkanlığı vardır yapar.
3. Evet geri çıkar ama takviyelerini düzenli ve eksiksiz verirseniz erken çikar
10 diyen üretici ya üretici değil ya da hiçbir bilgisi yok. Her önüne gelen hiçbr araştırma yapmadan, hazırlık yapmadan,gerekli takviyeleri edinmeden üretici oluyor. Sonrada üretici diye güvenip soru soranlara saçma sapan cevaplar veriyorlar.1 üretici dediki
Yuvalıktan çıktıktan 10 ay sonra çıkar tüyleri dedi. O kadar sürer mi
Başka bi üreticide 1 ayda çıkar dedi
Gervit multivitamin ve yumurta maması yeterli mi takviye olarak10 diyen üretici ya üretici değil ya da hiçbir bilgisi yok. Her önüne gelen hiçbr araştırma yapmadan, hazırlık yapmadan,gerekli takviyeleri edinmeden üretici oluyor. Sonrada üretici diye güvenip soru soranlara saçma sapan cevaplar veriyorlar.
Normalde kuşların şimdiye tüyleri çıkması lazımdı. Siz kuşlar kuluçkada iken not almadınız mı hiç? Şu anda ne kadarlık olduklarını bilmemeniz garip geldi bana. Ben, dişinin ne zaman kuluçkaya yattığını bile not almıştım.
Diğer üreticinin dediği doğru. Yumurtadan çıktıktan sonra bir ay içinde tüylenmiş olması lazımdı yavruların. Anaçlara ve yavrulara gereken takviyeleri kullanırsanız bir ay içinde çıkar yine. Lakin buna rağmen çıkmıyorsa tüy sorunu vardır kuşlarda. Anaçları bir daha üretmezsiniz öyle bir durumda.
bu yakışıklı oğlumu annesi yolmuştu, parlak yeşil tüyler 15-20 günde tamamlandı, başında şapka gibiydi belli de oluyorGervit multivitamin ve yumurta maması yeterli mi takviye olarak
Anne mi yolar genelde ???bu yakışıklı oğlumu annesi yolmuştu, parlak yeşil tüyler 15-20 günde tamamlandı, başında şapka gibiydi belli de oluyorüretici sanırım dilsürşmesi yaşadı
Ekli dosyayı görüntüle 64910
Evt anne tüy kökü proteini için emer ve atar, yolmuş olur, öldürmez, deri altı protein çok kıymetlidir, anneyi vitaminsiz bırakmayın lütfen, varsa anaç kuş ona verin beslesinAnne mi yolar genelde ???
Anneyi ayırdım çünki
Protein destekli besleme yapın yumurta haşlayın sebzeye koyun, kanatlıoil protein tozu varsa kullanınGervit multivitamin ve yumurta maması yeterli mi takviye olarak
Baba beslemezseEvt anne tüy kökü proteini için emer ve atar, yolmuş olur, öldürmez, deri altı protein çok kıymetlidir, anneyi vitaminsiz bırakmayın lütfen, varsa anaç kuş ona verin beslesin
Anaç ise besler rahatlıkla, bebekleri yuvalığa bırakın, 1-2 saat sonra kontrol edin kursaklarını, bu yavrular da 15 - 20 günlük anca sıkıntı olmazBaba beslemezse
Başka kuş var ama yavruları 10 günlük.
ama Bu yavrular büyük beslermi bunları Başka kuş
Yem kırmayı öğrenmeleri için yuvaya kızıl dal darı koyuyum muAnaç ise besler rahatlıkla, bebekleri yuvalığa bırakın, 1-2 saat sonra kontrol edin kursaklarını, bu yavrular da 15 - 20 günlük anca sıkıntı olmaz
Tabi olabilir yalnız sap kısmını kırın sıkıntı olmasın, 30 günde yuvadan atarlar genelde, kafes dibine kenara 1-2 tane de darı bırakın.Yem kırmayı öğrenmeleri için yuvaya kızıl dal darı koyuyum mu
30 günlük olduklarında
Tülbent serince nası yiceklerTabi olabilir yalnız sap kısmını kırın sıkıntı olmasın, 30 günde yuvadan atarlar genelde, kafes dibine kenara 1-2 tane de darı bırakın.
Ben yeme düşürmek için, geniş ve yuksek plastik bir kap kullanıyorum, zemine komple aspur ve yavru yemi, kızıldarı seriyorum, üzerini tülbent ile kapatıyorum, çay kaşığı ile suda veriyorumakşam olunca 2 gün yuvalığa bırakıyorum anneler besliyor, 3.gün farklı bir kafese alıyorum, alışmış olıyorlar
![]()
Yavruları zemini yem ile kaplı kaba koyup kabın üstüne tülbent sermekten bahsediyor Demet abla. Elle besleme maması edinip karınlarını doyurursanız ve sonra bunu uygularsanız daha çabuk da alışabilirler. Karınları tokken daha meraklı oluyorlarTülbent serince nası yicekler![]()
Buna kızıl darı ve aspur koysamTabi olabilir yalnız sap kısmını kırın sıkıntı olmasın, 30 günde yuvadan atarlar genelde, kafes dibine kenara 1-2 tane de darı bırakın.
Ben yeme düşürmek için, geniş ve yuksek plastik bir kap kullanıyorum, zemine komple aspur ve yavru yemi, kızıldarı seriyorum, üzerini tülbent ile kapatıyorum, çay kaşığı ile suda veriyorumakşam olunca 2 gün yuvalığa bırakıyorum anneler besliyor, 3.gün farklı bir kafese alıyorum, alışmış olıyorlar
![]()