• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Yavrularım büyüdü ortalık şenlendi

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar. Hem kendi sevindirik oluşum hem de forumda sürekli hastalık başlıklarından farklı bir şey olsun maksadıyla yeme düşen yavrularımı paylaşıyorum.

Aslında sahiplendirecektim fakat kararsız kaldım. Buz devri Sid gibiyim, ben anne oldum. (1 ayda mı? Ver şunları çatlak😂) En büyüklükleri 40 günlük en küçüğü 30 olmuştur. İyi seyirler.

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Merhaba arkadaşlar. Hem kendi sevindirik oluşum hem de forumda sürekli hastalık başlıklarından farklı bir şey olsun maksadıyla yeme düşen yavrularımı paylaşıyorum.

Aslında sahiplendirecektim fakat kararsız kaldım. Buz devri Sid gibiyim, ben anne oldum. (1 ayda mı? Ver şunları çatlak😂) En büyüklükleri 40 günlük en küçüğü 30 olmuştur. İyi seyirler.

41 kere maşallah,renkleri ne kadar güzel🧿🧿Allah uzun,sağlıklı ömürler versin her birine🥰

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İzle izle doyamadım renk cümbüşleri mübarek 🌸 hele orda bir minik var öylece durmuş diğer miniğin poposunun altındaki daldarıyı yemeye çalışıyor ☺ maşallah maşallah Allah nazarlardan sakınsın 🌸

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi

Maşallah süphanallah sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah 🤲 tam seyirlik bu güzellikler gerçekten insan vermeye kıyamaz

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
İzle izle doyamadım renk cümbüşleri mübarek 🌸 hele orda bir minik var öylece durmuş diğer miniğin poposunun altındaki daldarıyı yemeye çalışıyor ☺ maşallah maşallah Allah nazarlardan sakınsın 🌸
41 kere maşallah,renkleri ne kadar güzel🧿🧿Allah uzun,sağlıklı ömürler versin her birine🥰
Teşekkürler :) O kardeşinin poposunun altında yem yiyen en küçük olan. O da sert yemleri kırmayı öğrenince dal darı vermeyi sınırlandıracağım artık. Kademeli geçiş yapıyorum. dal darı, aspur, normal yem şeklinde. Bilerek ayarlamadım ama gidişat öyle oldu. Baba rainbow olunca yeşil seri de çıktı mavi seri de. Ama hepsi sarı kafa oldu. 😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Maşallah bana eski günlerimi hatırlattı bu mubisler🥰çok güzeller cam gibiler emeğinize sağlık 😊

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Allaah'ımmmm ayyyy hepsi çooook güzeeel maşallah renklerin, renk geçişlerinin güzelliğine bakın maşallah Allah nazarlardan korusun hepsini bayıldım 😍😍

(Bu Rafadan, bu Lop.. Bu da Cıvık😂🤣) sizde ekstra olarak Omlet ve Poşe' de var😁😂 -yanlış saymadıysam 5 tane🤗- maşallah çok çok güzeller 🥰

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Maşallah bana eski günlerimi hatırlattı bu mubisler🥰çok güzeller cam gibiler emeğinize sağlık 😊
Sağolun Şehmus bey. Arada bir üretim yapınca kıymetli oluyor : )
Allaah'ımmmm ayyyy hepsi çooook güzeeel maşallah renklerin, renk geçişlerinin güzelliğine bakın maşallah Allah nazarlardan korusun hepsini bayıldım 😍😍

(Bu Rafadan, bu Lop.. Bu da Cıvık😂🤣) sizde ekstra olarak Omlet ve Poşe' de var😁😂 -yanlış saymadıysam 5 tane🤗- maşallah çok çok güzeller 🥰
Ben geniş aile kadrosu düşünmüştüm ama rafadan ve diğerleri de çok komik.😂

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Maşallah SüphanAllah emeğinize yüreğinize sağlık🤲😊