• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavrularda Tüy Yolunma Ve Yara

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu 2.Kuluckssiydi ilkinde hiç yolma vs. Olmadi
Çok normal, dinlenmeliler, bakın bunda yoldular, diğerinde tamamen anne mineralsiz, vitaminsiz ve proteinsiz kaldığı için yavrulara bakamıyor, tüysüz, bakımsız, çelimsiz ve hasta yavrular oluyor
Çünkü anne çok yorgun oluyor,
En az 2-3 ay dinlensinler yoksa anne perişan olur ve istenmeyen sonuçlar doğar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkürler cevaplarınız için babayı öbür büyük yavrunun yanına alicagim o ayrı kafesteydi
Çok dikkat edin çifleşmek isteyen erkek ölümcül döver😔🤲Allah esirgesin 2 saniyede ayağının altına alıyor, başını diderek deliyor
Çok rica ediyorum başka kafese alın
Yada büyük yavruyu kutu içine alın çıkamaz, üzerine tül takın lütfen, baba ile olmaz😔😔😔

Deaft

Aktif Üye
Çok dikkat edin çifleşmek isteyen erkek ölümcül döver😔🤲Allah esirgesin 2 saniyede ayağının altına alıyor, başını diderek deliyor
Çok rica ediyorum başka kafese alın
Yada büyük yavruyu kutu içine alın çıkamaz, üzerine tül takın lütfen, baba ile olmaz😔😔😔
Büyük yavru dediğim ilk yavruları o baya büyük bunlardan ayrı ve sanırım o dişi çiftleşmezler umarım

Deaft

Aktif Üye
Ama diğerinde babası ve şuan kızgın bir baba😔
Artık onu yavrusu olarak görmez, tehdit algılar😔yinede siz bilirsiniz 🤲
Abla cidden haklıymışsın fakat tam tersi bir durum yaşadım yavru o kafesi sahiplendiğinden dolayımı bide farklı bir yerde duruyor onun kafesi , babaya çok kötü saldırdı odada kapısını açtım kafesin alışana kadar takılsınlar diye. @Demet bükay yavru dediğim 2 3 aylık / birde abla 4 yavruyu anne rahatlıkla besler değil mi ?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Abla cidden haklıymışsın fakat tam tersi bir durum yaşadım yavru o kafesi sahiplendiğinden dolayımı bide farklı bir yerde duruyor onun kafesi , babaya çok kötü saldırdı odada kapısını açtım kafesin alışana kadar takılsınlar diye. @Demet bükay yavru dediğim 2 3 aylık / birde abla 4 yavruyu anne rahatlıkla besler değil mi ?
Ablacım merhaba 😊baba sessiz kalmış🤣🤣
Yoksa yer yutardı onu, savunmaya geçmiş bızdık💓aman dikkat et baba bir anda saldırabilir, ufaklığı da kontrol et, başına falan bak didiklemiş olmasın🤲
Anne besler endişe etme gözlemle yinede, kursaklarını kontrol edebilirsin, yuvalığın içine kızıl daldarı bırakabilirsin

Deaft

Aktif Üye
Ablacım merhaba 😊baba sessiz kalmış🤣🤣
Yoksa yer yutardı onu, savunmaya geçmiş bızdık💓aman dikkat et baba bir anda saldırabilir, ufaklığı da kontrol et, başına falan bak didiklemiş olmasın🤲
Anne besler endişe etme gözlemle yinede, kursaklarını kontrol edebilirsin, yuvalığın içine kızıl daldarı bırakabilirsin
Yalnız abla bak bu saate yazıyorum bu yavrular yüksek ihtimal ölebilir evet baba anneyi ayırdık ama bu saate 4 ü birden öyle bir cık cık lediki uykumdan uyandım gittim baktım anne beslemiyormu acaba baktım kursaklari boş bı sabaha karşi böyle ötüyorlar akşam veya sabah değil yuvadan zeminemi indirsem şuanda el besleme yapabilicek olsam bile malzemem yok. @Demet bükay

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yalnız abla bak bu saate yazıyorum bu yavrular yüksek ihtimal ölebilir evet baba anneyi ayırdık ama bu saate 4 ü birden öyle bir cık cık lediki uykumdan uyandım gittim baktım anne beslemiyormu acaba baktım kursaklari boş bı sabaha karşi böyle ötüyorlar akşam veya sabah değil yuvadan zeminemi indirsem şuanda el besleme yapabilicek olsam bile malzemem yok. @Demet bükay
Günaydın ablacım beslemiş mi anne petşoptan elbesleme maması alıp sulandır, çaykaşığı ile besleyebilirsin çok güzel yerler

Deaft

Aktif Üye
@Demet bükay abla şimdi hem ben hem anneleri besliyor fakat artık yuvayamı sığmıyorlar tam bilmiyorum.Şuan hala anne kavga ediyor onları aşağıya indireyimmi yuvadan?

Üst Alt