Entrobac Probiyotik desteği ihmal etme mercimek tanesi kadar suyuna koyuyoruz .Bağırsağı güçlendirir Antibiyotiklere karsı dayanıklıdır
Mantar oluşumunu engeller.
Yeşil erkek öbürü dişi yavru sayılırlar. İnternetten alma imkanın varsa grpette kiloluk yemler 20-30 TL civarı başka ihtiyaçların varsa toplu alabilirsin garden mix pembe şeritli olanı al
@Sir Lewis dostum bide kafes temizliği için Virkon S al 50gram yeter sana sulukları geceden kovaya virkon yatirirsin sabah temizlersin durulayip taze su ver kafes temizliği Fıs fıs al 1litre olur 1 çay kaşığı virkon koy az karıştır fıs fıs dezenfektan yap kuşlar kolay kolay hasta olmaz vüris bakteri oluşumu yok ediyo mantar oluşumu engeller kuşlarım için çay kaşıgının ucu kadar suya koyuyorum banyoluk içsede bi zararı yok memnunum
Virkon S oteki ay alırsın yoksa bi kova ılık su içine beyaz elma sirkesi koy bez güzel onda ovala kafes telleri silebilirsin suluklari ayni çekil sirkesi suya koyup durulayabilirsin
@Taha hocanın dediği gibi yavruyken aspur daldarı tohumları rahat yenebilir besindir ama yetkişkin olunca aspur çok vermeni önermem tembellik oluyo kuşta yemi yemiyor aspur rahat kirdiği için pat pat iyiyo yetişkin kuşa az ver yavru kuşda ise yem kirmayi öğrenene kadar dal darı aspur verebilirsin efendim kanarya yemidir aspur kuş guzel besler
Şu : "Gardenmix Garden Mix Platin Meyveli Muhabbet Kuşu Yemi 500gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL" https://www.trendyol.com/gardenmix/garden-mix-platin-meyveli-muhabbet-kusu-yemi-500gr-p-256476
Veya : "EuroGold 300 gr 10'lu Paket Aspur Tohumu Kuş Yem Katkısı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe" EuroGold 300 gr 10'lu Paket Aspur Tohumu Kuş Yem Katkısı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gardenmix meyveli almayın çünkü meyve oldunu bilmiyorum kuru ekmek parçaları belki bi karton parçası bile olabilir boyatılmış
önlem amaçlı hocamız dediği gibi meyvesiz alın kuş için daha iyi olcaktır