• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavrular hakkında

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar sizce kuslarimdan mavi spangle yavru alabilirmiyim renkleri uyuyor merak ettim bi sorayim dedim
Ekli dosyayı görüntüle 15300
Renk konusunda gensel faktörler etkili olur ama uzun yavrulama süreci sonucunda mutasyon yavrular gelmeye başlayabilir hangi kuşun rengi baskın gelirse o renkte yavru çıkar ve genellikle mavi kuşun geni çok baskın geliyor spangle tarzı kuşlara.şunuda belirteyim yeşil renkteki kuşlar en baskın renk pigmentidir. Sonra mavi gelir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Renk konusunda gensel faktörler etkili olur ama uzun yavrulama süreci sonucunda mutasyon yavrular gelmeye başlayabilir hangi kuşun rengi baskın gelirse o renkte yavru çıkar ve genellikle mavi kuşun geni çok baskın geliyor spangle tarzı kuşlara.şunuda belirteyim yeşil renkteki kuşlar en baskın renk pigmentidir. Sonra mavi gelir
👍 Mavi illaki alırsın ama ilk kuluçkada ama sonraki kuluçkada lakin ben kuşların renklerini göremiyorum ya gözlerim bulanık görüyor yada resim bulanık bilemedim 😂😂

19.merttt

Müdavim
👍 Mavi illaki alırsın ama ilk kuluçkada ama sonraki kuluçkada lakin ben kuşların renklerini göremiyorum ya gözlerim bulanık görüyor yada resim bulanık bilemedim 😂😂
Erkek klasik mavi iri kuş baya alttaki de gri spangle ikiside white face biri sarı yüz olaydı güzel olurdu 😅 rainbow yavru gelebilir demişlerdi öyle olunca

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Spanglede gri renkte maviye baskındır spangle gelir. Gri renk maviden gelmedir zaten gelebilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Df verme ihtimali de var kan hattını bilmek lazım ama klasik ve spangle kesin 😊👍

Üst Alt