• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yavru yumurtadan nasil çıkar?

Meraklı kus

Aktif Üye
Merhaba kuşumu az once kontrol ettim yumurta yarısına kadar kırık ama yavru daha çıkmamış.sikinti olur mu?bide çok ince cik cik sesi geliyor normal mi?Yumurta kırıldıktan sonra ne zaman tam olarak çıkar?
Cok heyecanlıyım ekstra yapmam gerekenleri yazarmisiniz

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba kuşumu az once kontrol ettim yumurta yarısına kadar kırık ama yavru daha çıkmamış.sikinti olur mu?bide çok ince cik cik sesi geliyor normal mi?Yumurta kırıldıktan sonra ne zaman tam olarak çıkar?
Sizin yapmanız gereken bişey yok halletmiş çoğunu minik bebek, gerisine annesi yardımcı olacaktır veya kendisi halleder, ciklemeside herşeyin yolunda olduğunu gösterir maşallah 😊

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Anneleri yavruyu çıkarmak için yumurtanın geri kalan kısmını kırar, yavruyu çıkarıp besler baharın dediği gibi sesi geliyorsa yavru kuşun endişelenecek bir durum yok 🙂

Üst Alt