• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru yumurtadan çıktı sonrası?

mesutcamur

Yeni Üye
Merhaba,
Bugun ilk yumurtadan yavrumuz cıktı bundan sonra ne yapmalıyım hangı mamaları vermeliyim anne babaya ?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Hayırlı olsun şimdiden. Yavrunun kursağı boş mu dolu mu diye kontrol edin ara ara. Eğer ilk kuluçkaları ise acemi oluyorlar yavruya yem vermeybiliyorlar. 😢

Haftada iki ya da üç kez yumurta maması yapabilirsiniz ya da hazır mama alıp onu kullanabilirsiniz. Ben yumurtanın beyaz kısmını kullanıyorum. Salatalık, kabak rendeleyip suyunu süzünce karıştırıyorum hepsini. Forumda mama çeşitlerimiz mevcut bakabilirsiniz. 🤗

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mama çeşitleri çok versele laga,cede, beautiful food,ouik bunlar hazır mamalar eğer evde kendiniz yapacaksanız forumda çok tarif var 😊 günlük olacak kadar az mama hazırlayıp verin 8 saat dursa yeterlidir sürekli tazeleyin ve ayrıca yavruların sindirimi ve gelişimi için haftada birer kez probiyotik ve Multivitamin verin 👍 @BulutFıstık kardeşimin dediği gibi kursak kontrolü yapın besleme yoksa elle besleme yapmanız gerekir hayırlısı olsun inşallah

Üst Alt