• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Yavru yolma

melekkkkk

Yeni Üye
Merhabalar dişi kuşumun üçüncü kuluçkası bitti her seferinde yavrularını sürekli yoluyor en büyük yavrusu 5 aylık ve kafes dışına saldığımda büyük küçük demeden hepsini yoluyor hâlâ yuvayı koruma güdüsü beslemesi çok iyi ama bir türlü bu yıkmayı bırakmadı kondisyon yağı verin denildi yumurta maması hazırlarken ekledim sürekli yağı ama etkisi olmadı henüz ne yapmalıyım yardımcı olunursa çok sevinirim kullandığım yağı da ekledim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar dişi kuşumun üçüncü kuluçkası bitti her seferinde yavrularını sürekli yoluyor en büyük yavrusu 5 aylık ve kafes dışına saldığımda büyük küçük demeden hepsini yoluyor hâlâ yuvayı koruma güdüsü beslemesi çok iyi ama bir türlü bu yıkmayı bırakmadı kondisyon yağı verin denildi yumurta maması hazırlarken ekledim sürekli yağı ama etkisi olmadı henüz ne yapmalıyım yardımcı olunursa çok sevinirim kullandığım yağı da ekledim
Merhaba 3 kuluçka üst üste mi yattı?
Kuşları dinlendirmeniz gerekli güç toplamalı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son iki kuluçka üst üste geldi yavrular yuvalıktayken yumurtlamaya başladı ne yapacağımı bilemedim ama ilk kuluçkada da yavruyu yoluyordu
Formmix mutlaka verin, kışa kadar dinlensin güçlensinler
Kuluçka döneminde 2. Tur yumurta olursa alıp atmak zorundasınız,
⚠ unutmayın kuşları yumurta değil kuluçka yormaktadır

Üst Alt