• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru tüy yolma

cwmelkor

Aktif Üye
İlk yavru 27 günlük son yavru 18 günlük 4 tane yavrum var anne babası bu zamana kadar besliyordu son zamanlarda tüy eksilmesi vardı yavrularda bugun baktım sırt kısmını dişi komple yolmuş 2 yavrunun yuvadan atmış yavruları. Dişiyi yuvadan aldım erkek bakmıyor. Erkek bakmayınca yavruları aldım dişi ile erkek kurlaşıyor. Napayım şimdiEkli dosyayı görüntüle 24413

Bahar Y.

Müdavim
İlk yavru 27 günlük son yavru 18 günlük 4 tane yavrum var anne babası bu zamana kadar besliyordu son zamanlarda tüy eksilmesi vardı yavrularda bugun baktım sırt kısmını dişi komple yolmuş 2 yavrunun yuvadan atmış yavruları. Dişiyi yuvadan aldım erkek bakmıyor. Erkek bakmayınca yavruları aldım dişi ile erkek kurlaşıyor. Napayım şimdiEkli dosyayı görüntüle 24413
Ek beslemesi yapmanız gerekiyor muhtemelen tekrar yuva hazırlığı yapacaklar, Şehmus abimizin el besleme maması var ondan alabilirsiniz, gelene kadar yumurta sarısı mısır unu karışımı verebilirsiniz sulandırıp

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Babayı bırakip kafeste el beslemesi yap. Baba muhtemelen bakmaya başlayacaktır.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Arkadaşlar gerekeni söylemişler besleme şart kardeşim

Üst Alt