• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru sultan papağanımın kanat altı yara?

Bet

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kanatlarını açıp kapatıyor. Uyuklaması var. Ayaklarını sırayla kaldırıp aç kapa yapıyor.
Hastalık Belirti Tarihi
25 Şub 2022
Merhaba,

45-50 günlükken sahiplenmiştim. Bana denilene göre annesi tarafından baya hırpalanmıştı. Tüyleri falan yolunmuştu ancak koltuk altındaki yarası daha fazlalaşmaya başladı. 2 gündür daha net belli oluyor. Ben alalı 1 ay anca olacaktır. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok fazla yaklaşamıyorum. Canını yakmaktan da korkuyorum. O yüzden bu şekilde fotoğrafını çekebildim. Çevremdeki veterinerlere danıştım ama yavru olduğu için onlarda çok fazla yardımcı olamıyorlar.

(Dipnot: Kafesini, tüneklerini falan yenileyeceğim. Ona uygun olmadığını biliyorum.)

Desteğinizi rica ederim.
Teşekkür ederim.

Murat Halisdemir

Müdavim
Kanat mikrop kapmasın ona dikkat et düzenli kafes dezenfektan et güzel vitaminin varmı k vitamin içericek Gerwit w kullanmanı tavsiye ederim vitamin eksikliğini tamamlıcaktır

Murat Halisdemir

Müdavim
Alabilirsen bu yavrucak için
1 Röhnfried entrobac probiyotik
Bakteri mantar hastalağına karşı direnci artcak
Bağırsak iyi huylu bakteriler peribiyotik desteklicek
2 gerwit w vitamin içeriğinde çok çeşit vitamin var kanat gelişiminde iyi gelcektir

Murat Halisdemir

Müdavim
Kuş gagasıyla orayı çok oynamıyosa hızlı iyleşir tam gün veremem ama şöyle 5 6 gün geçsin kendine gelcek orası

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Çok fazla kaşıyorsa bence boyunluk şart ona en azından oraya bir süre zarsr veremez boyunluk olduğu için. Kanama oluyorsa hayvana çıplak elle dokunmayın batikonla pansuman yapın mikrop kapmasin

Bet

Yeni Üye
Çok fazla kaşıyorsa bence boyunluk şart ona en azından oraya bir süre zarsr veremez boyunluk olduğu için. Kanama oluyorsa hayvana çıplak elle dokunmayın batikonla pansuman yapın mikrop kapmasin
Çok teşekkür ederim.

Üst Alt