• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Yavru sultan papağanımın kanadında bir şey çıkmış ne ola bilir?

zeybinco

Aktif Üye
Tamamdır teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım bu hatamı da tekrar etmeyeceğim bu şekilde kibarca uyarılara elbette açıgız bilmediğimizi ögrenmek için buradayım ama lütfen halen üslubunu düzeltmeyen arkadaşlara da bakılsın. Ben daha önce 12 tane muhabbet kuşu besleyen A, sından Zsine herşeyi ne bakan bir insanım bende böyle olsun istemedim bilmeden oldu zaten.
o 12 kuşun akıbeti arastirilsin ya... insan 12 kuşa baktıktan sonra tutup 13.sünün kanadını kesemez mesela. ilk kuşunuz olsa bi nebze anlaşılırdı bu yaptığınız. bilmiyor falan derdik de siz bir de "ben zaten biliyorum" diyorsunuz. bilen haliniz mi bu? önlem alma anlayışınız bu mu? diğer 12 kuşa nasıl baktınız tam olarak? ne kadar oldu ömürleri mesela? yazık yazık yazık yazık YAZIK

Son düzenleme:

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
o 12 kuşun akıbeti arastirilsin ya... insan 12 kuşa baktıktan sonra tutup 13.sünün kanadını kesemez mesela. ilk kuşunuz olsa bi nebze anlaşılırdı bu yaptığınız. bilmiyor falan derdik de siz bir de "ben zaten biliyorum" diyorsunuz. bilen haliniz mi bu? yazık
Konuyu kilitlemek istemiyorum
Yeterli derecede uyarıldı
Lütfen msj yazmayın artık
Not: sizi de çok iyi anlıyorum malesef olmuş artık gerekli tepkiyi verdik

kuşlarım46

Aktif Üye
Bu süreçte Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? bu vitaminleri kullanın, ne yapmanız gerektiği makale de yazar. Kendisiyle bolca ilgilenin, etrafa ve size alışması için ona zaman verin lütfen. Herhangi bir problem olursa tekrar bizlerle paylaşabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
Bu şekilde bilgilendirici konuları nasıl bula bilirim ben burayı çok kullanmadım için pek bilmiyorum da

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu şekilde bilgilendirici konuları nasıl bula bilirim ben burayı çok kullanmadım için pek bilmiyorum da
Arama motoruna Makale yazarsanız hepsi çıkar
Ana sayfayı kaydırın aşağıda tüm bilgiler konular bulunuyor

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Sağ üstte büyüteç var, oraya anahtar kelimeler veya makale yazarsanız gerekli her şey çıkar karşınıza. Anasayfadan da ulaşabileceğiniz bilgiler mevcut, aşağı kaydırdığınızda karşınıza çıkar ama ben buraya da bazı başlıkları sizin için bırakayım.

Ekli dosyayı görüntüle 90163

Ayrıca forum üyelerinin güvenle alışveriş yaptığı bu mağazayı da bırakmak isterim. Vitaminleri bölünmüş cam şişelerde ve orjinal ürün olması şekilde buradan temin edebilirsiniz

kuşlarım46

Aktif Üye
Sağ üstte büyüteç var, oraya anahtar kelimeler veya makale yazarsanız gerekli her şey çıkar karşınıza. Anasayfadan da ulaşabileceğiniz bilgiler mevcut, aşağı kaydırdığınızda karşınıza çıkar ama ben buraya da bazı başlıkları sizin için bırakayım.

Ekli dosyayı görüntüle 90163

Ayrıca forum üyelerinin güvenle alışveriş yaptığı bu mağazayı da bırakmak isterim. Vitaminleri bölünmüş cam şişelerde ve orjinal ürün olması şekilde buradan temin edebilirsiniz
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

Üst Alt