• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru sultan papağanımın ayağı böyle yardımcı olabilir misiniz?

Hakan Alptekin

Yeni Üye
Yeni sahiplenmiş olduğum (80 günlük) yavru sultanımın ayağı böyle acil yardımcı olabilir misiniz???

Shaper

Aktif Üye
Çarpık bacak, yürüyememe gibi durumlar için üretilmiş kelepçeler var, ama bu kuşun kemikleri yumuşak sanki, bilgim yok ama kalsiyum takviyesi edilebilir belki üstadlar cevaplayacaklardır. @Şehmus BAKIR @Didemkaya . Geçmiş olsun

Grpet

Müdavim
Üretici
cok geç kalınmıs bir durum ama burdan bir cözumde cıkmaz veterinere götürmelisiniz ban ile ayakları sabitlenip öyle kalması gerek

Grpet

Müdavim
Üretici
düz folluk ve anacların ezmesi sonucu olusmustur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yeni sahiplenmiş olduğum (80 günlük) yavru sultanımın ayağı böyle acil yardımcı olabilir misiniz???
Bu kusta genetik bir durum var sadece ayaklar çarpık değil gelişim bozukluğu da görülüyor kilosunu tartabilir misiniz? Yem yiyor mu? Neler veriyorsunuz? Götürecekseniz kanatlı uzmanı şarttır testi yapılması lazım 👍

Hakan Alptekin

Yeni Üye
Bu kusta genetik bir durum var sadece ayaklar çarpık değil gelişim bozukluğu da görülüyor kilosunu tartabilir misiniz? Yem yiyor mu? Neler veriyorsunuz? Götürecekseniz kanatlı uzmanı şarttır testi yapılması lazım 👍
Şu an için tartacağım bir alet bulunmamaktadır. Yem olarak ise çekirdek yulaf ve normal yeminden veriyorum. Suyuna multivitamin katıyorum. Yemde ise sadece kendi yemini yiyor gibi görünüyor çünkü hiç çekirdek kabuğu vs görmedim.

Üst Alt