• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Yavru sultan papağanım tünekten düşüyor 2 gündür yemini suyunu içmedi

mortsvivants

Eski Forumcu
birde ciddi bir sağlık sorunu varmıydı sizde yem ve su yememesi dışında ?
Ben anlayabildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım sizlere, ek durumlar için hocalarımı etiketledim döneceklerdir. Konunuz gözden kaçarsa etiket atabilirsiniz. Devam ediyorsa yem yememesi mutlaka yedirin. El besleme maması temin edin, zeoliti ona ekleyip verirseniz de iyi olur.

Aytug76

Yeni Üye
hala kafesin altında duruyor şuan sallanmıyor tünekte ama bir salıncağı var eğik dursun diye salıncağın sol köşesine geçiyor ardından yere konuyor bu denge sorunu benden kaynaklımı acaba ?

cockatiel06

Yeni Üye
Oncelikle ne kadarlik yavru, merdiven altinuretici az biraz para kazanmak icin yeme dusmemis veya dusecek yavruyj el besleme yap al bisi olmaz diye veriyor. Yavru ne kadarlik, kac gun oldu geleli, diaki normal degil az biraz bekleyin yemez icmezse versele laga nutribird b12 mama ile devam edin hizlica.

Aytug76

Yeni Üye
hocam 2 aylık diye aldık 5 gün oldu bugun Şehmus hocam ilaç listesini hazırladı 2 gündür yumurta sarısı ve suyu şırınga şeklinde günde 3 4 kez veriyorum aktif dışkısını atayim size

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Zeolit tozu kullanıyor musunuz

Üst Alt