• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Yavru Sultan Papaganı

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Benimkiler simdiden bunaldı öpülmekten :) Tüyleri kadar ömürleri olsun insallah sizinkilerinde :) Biz 1 aylik olduk demet hocamızEkli dosyayı görüntüle 104659a kendimizi gosterelim hersey yolundamı bizi bi görüversin :)
Maşallah ya çok tatlılar kısacık bingilleri ne tatlılar. Ortadakinin o boyun kısmındaki delikler nedir fazla deriden dolayı mı öyle oluşmuş yoksa başka bir şey mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Şirin Hanim

Yeni Üye
Merhabalar o benimde fotografta dikkatimi cekti ust kisim sanirim kulak ama alt taraftaki boslugu evladin heeyerine baktim baktim yok bulamadim :) Ya derisiyle alakali yada kanadin baaladigi yerin çukuru .

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar o benimde fotografta dikkatimi cekti ust kisim sanirim kulak ama alt taraftaki boslugu evladin heeyerine baktim baktim yok bulamadim :) Ya derisiyle alakali yada kanadin baaladigi yerin çukuru .
O gözüken bölge kanat boşluğu kursak yanı endişe etmeyin lütfen 😊🥰

Şirin Hanim

Yeni Üye
Demet hanim su son 2 gündür cuk cuk sesleri besleme oranı biraz düştü , anne baba yuvada uyuyorlar disari cikma eylemi oldugunda hatta yavrulari iceri ittiriyorlar ama bugun yavrulari elime aldim ilk kez gogus kemikleri elime geldi. Elle besleme takviye yapayim mi sizce mama temin etmistim sizin soylediginiz A 21

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanim su son 2 gündür cuk cuk sesleri besleme oranı biraz düştü , anne baba yuvada uyuyorlar disari cikma eylemi oldugunda hatta yavrulari iceri ittiriyorlar ama bugun yavrulari elime aldim ilk kez gogus kemikleri elime geldi. Elle besleme takviye yapayim mi sizce mama temin etmistim sizin soylediginiz A 21
Merhaba tabiki yapın kursakları boş kalmasın çay kaşığı ile verin, yerlerse şiringa da olur, mamayı koyu yapın içine Formmix damlatın 4 damla hepsine yetecek kadar olsun

Üst Alt