• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Yavru Sultan Papaganı

Şirin Hanim

Yeni Üye
Merhabalar biz büyüyoruz annemiz babamiz mama yem yiyiyor bizi besliyor :) Demet hanim nasil görünüyorlar sizce ? Bugun talaslarini temizledim . Renkleri nasil olacakki koyuya donmeye basladi sanki :)

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar biz büyüyoruz annemiz babamiz mama yem yiyiyor bizi besliyor :) Demet hanim nasil görünüyorlar sizce ? Bugun talaslarini temizledim . Renkleri nasil olacakki koyuya donmeye basladi sanki :)
Oyyy maşallah SüphanAllah 🤗🤲🥰
Kanatları çıkmış olan koyu renk, sırtını bilmediğimden
Alaca yada Grey olacak
Diğerleri kanatlarına da bakın🤗🤲🥰
El besleme olsun istiyorsanız karınları açken A21 veya mamaist.com el besleme maması ile günde 1 defa besleyin
⚠ Kanatlıoil Formmix anaçlar için önemli mutlaka verin, yavruları yolmasınlar
Haftada 1 defa 2/3 damla içirin,
Suya katılmaz, sebzeye damlatılır, yağ bazlıdır
Yavrulara da haftada 1 verebilirsiniz 1 damla

Şirin Hanim

Yeni Üye
Demet hanim selamlar bebeklerim hizla büyüyor . :) 1 . 23 gunluk 1. 21 gunluk 3. Ise 16 günlük. Anne baba besliyor. Bol bol mamalar yapiyorum yedikce evlatlara kusuyorlar. Bugun dikkatimi ceken bir durum oldu , 2. Ve 3. Yavrum cok hareketli hatta koltugun ustune koydum bana dogru yuruduler arka arkaya gidiyorlar, ilk dogan yavrum onlardan daha iri ve boylu ama hep kicinin gobeginin ustunde oturuyor bacaklari basiyor ama denge sorunu var gibi yurumuyor. Kursagi dolu kafası dik ama yürüme yok. Fotografta en baş bizim solumuzdaki ilk yavrum. Ortadaki 16 gunluk olan .

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanim selamlar bebeklerim hizla büyüyor . :) 1 . 23 gunluk 1. 21 gunluk 3. Ise 16 günlük. Anne baba besliyor. Bol bol mamalar yapiyorum yedikce evlatlara kusuyorlar. Bugun dikkatimi ceken bir durum oldu , 2. Ve 3. Yavrum cok hareketli hatta koltugun ustune koydum bana dogru yuruduler arka arkaya gidiyorlar, ilk dogan yavrum onlardan daha iri ve boylu ama hep kicinin gobeginin ustunde oturuyor bacaklari basiyor ama denge sorunu var gibi yurumuyor. Kursagi dolu kafası dik ama yürüme yok. Fotografta en baş bizim solumuzdaki ilk yavrum. Ortadaki 16 gunluk olan .
Merhaba 🤗
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🥰🤲🤗
Hepsi çok sağlıklı gözüküyor, çok doyduğun da denge sorunu olabilir
Her zaman ilk yavru daha iri olur endişe etmeyin🥰👍🤲
1 Grey bebek
2 Pearl yavrunuz var 🥰🤗🤲🤲🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Formmix verin mutlaka anne babaya haftada 2 bebeklere haftada 1
Yolmasınlar
Anne baba 2/3 er damla bebekler 2 damla

Şirin Hanim

Yeni Üye
Demet hanim sevincten gözlerim doldu şuan sizi okurken cok titriyorum uzerlerine endişe ediyorum içime su serptiniz cok sağolun . En kücükleri cokk fena atmaca gibi nasıl yuruyor gormelisiniz ortadaki :) tmm dediginizi yapicam yarin temin edeyim .

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanim sevincten gözlerim doldu şuan sizi okurken cok titriyorum uzerlerine endişe ediyorum içime su serptiniz cok sağolun . En kücükleri cokk fena atmaca gibi nasıl yuruyor gormelisiniz ortadaki :) tmm dediginizi yapicam yarin temin edeyim .
Benimde bebeklerim olduğunda aynı hislerle dolmuştum🥰🤗🤲
İkisi benekli diğeri gri olacak inşallah 🤗🥰🤲

Ekli dosyalar

Şirin Hanim

Yeni Üye
Ayyy aynı benim kızım yani ana kraliçem :) Babamız grey. Demet hanim Rabbim size saglikli ömür ilgilenip bakmak icinde güc versin, tüyleri kadar ömürleri olsun . Cokkk güzelll . Ben simdiden yuvadan hazneleriyle cikarip onlarla sohbet etmeye basladim bile. Belki karsilik veremiyorlar ama bi sağa bi sola sallanmaları bile yetiyor bana :)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ayyy aynı benim kızım yani ana kraliçem :) Babamız grey. Demet hanim Rabbim size saglikli ömür ilgilenip bakmak icinde güc versin, tüyleri kadar ömürleri olsun . Cokkk güzelll . Ben simdiden yuvadan hazneleriyle cikarip onlarla sohbet etmeye basladim bile. Belki karsilik veremiyorlar ama bi sağa bi sola sallanmaları bile yetiyor bana :)
Aminn cümlemize Rabbim sağlık versin inşallah çok teşekkür ederim 🥰🤲
O sağa sola atmaları sizi tehdit ediyolar🥰 kork benden diyolar🎊🎊🎊🎊

Şirin Hanim

Yeni Üye
Bugün aldim onları baba cok kizdi bana sonra iceri yerine koydum sanki sayıyor tammı diye kafayı sokmus yuvaya :) Onlar iyi olsunlar bizde bebelerden korkuyormus gibi yapalim demet hanim :) ama cok hisli cok akıllı varliklar sanki mucize izliyorum dogdukları günden beri

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bugün aldim onları baba cok kizdi bana sonra iceri yerine koydum sanki sayıyor tammı diye kafayı sokmus yuvaya :) Onlar iyi olsunlar bizde bebelerden korkuyormus gibi yapalim demet hanim :) ama cok hisli cok akıllı varliklar sanki mucize izliyorum dogdukları günden beri
Sağlıklı mutlu huzurlu büyüsünler inşallah 🥰🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üst Alt