• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yavru sultan papağanı cinsiyet ayrımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda Doğan

Yeni Üye
Gri kuşunuz erkek 😊. Tabloyu tekrar kontrol ettim. Babanın lutino, annenin gray olduğu durumlarda erkek kuşların hepsi gri görünümlü lutino taşıyıcı olurken, dişi kuşların hepsi lutino oluyor. Kırmızı ile işaretlediğim kısımdan kendiniz de görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 63598
Lutino kuşun yüzde yüz dişi olmasının sebebini >bu mesajımda< detaylı şekilde açıklamıştım. Anlamadığınız bir yer olursa yardımcı olabilirim 👍🏻.
Merhaba abi bu bilgilendirici mesajin için teşekkür ederim bende yavru bir lutino alicam babası grey annesi lutino bu yavrunun cinsiyeti nedir yardımcı olursan çok sevinirim

Arda Doğan

Yeni Üye
Anne kuş gray değil mi doğru anladım? Bu durumda lutino kuşunuz yüzde yüz dişi. Erkek olması için annenin lutino olması gerekli 😊. Gray yavru kaç aylık? Bence o kuş da dişi.
Abi merhaba yeni yavru Sultan papağanı alicam yavruları bunlar buradaki lutinolarin anne babası cinsine bakarak anlayabilir misin senin çaprazlamana göre anne yada baba hangisi olduğunu bilmiyor alacağım kişi ebeveynlerinden biride yuvaligin içinde olan cinsiyetini anlayıp bu yavruların Lutino istiyorum cinsiyetleri nedir

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abi merhaba yeni yavru Sultan papağanı alicam yavruları bunlar buradaki lutinolarin anne babası cinsine bakarak anlayabilir misin senin çaprazlamana göre anne yada baba hangisi olduğunu bilmiyor alacağım kişi ebeveynlerinden biride yuvaligin içinde olan cinsiyetini anlayıp bu yavruların Lutino istiyorum cinsiyetleri nedir
Lütfen çok msj yazmayın tek konudan devam edin
Kafeskuslari.com yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt