• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru sultan papagani 2 gündür uyuyor ve kusuyor

Babayorgun

Yeni Üye
Merhaba 45 Gunluk yavru papaganim cok halsiz kabarip uyuyor dün veterinere götürdüm antibiyotik verdi bugün durumu daha kötü aksama kadar full kusmus. Nasil bir tedavi önerirsiniz. Yardiminiz icin tesekkur ederim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Antibiyotik ağızdan mi verdi yoksa iğne mi yaptılar ?

Babayorgun

Yeni Üye
Suyuna 5 damla kattik o suyu icti biraz. Birtanede vitamin verdi onuda suya kattik bugün az önce o vitaminide icti. Dün yem yedi ama bugün yem yemiyor

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Elle besleme aparatı ve mamasi temin etmelisiniz kursak boş kalmamalı şırınga yardımı ile kursagi doldurmaniz gerekiyor size veteriner tam olarak kuşunuz ile ilgili ne söyledi de ona göre antibiyotik verdi direk 🤔 güncel dışkısı ne durumda atabilir misiniz hocalarımız da bir baksın

Murat Halisdemir

Müdavim
Kuş kötü sıcak odada tut ve sakın yıkama yada uçurma kuşu daha kötü olur kafes dinlensin kafesi temizle bol bol temiz su ver suyunu gunde 2 kere degiş bence

Babayorgun

Yeni Üye
Elle besleme aparatı ve mamasi temin etmelisiniz kursak boş kalmamalı şırınga yardımı ile kursagi doldurmaniz gerekiyor size veteriner tam olarak kuşunuz ile ilgili ne söyledi de ona göre antibiyotik verdi direk 🤔 güncel dışkısı ne durumda atabilir misiniz hocalarımız da bir baksın
Üşütmüs olabilir dedi. Dün yemesi güzeldi bu iyi birsey dedi. Yemeyenden koRk dedi. Birkac gune toparlar dedi. Bugün hic yemiyor. Ucmuyor sadece su iciyor

Babayorgun

Yeni Üye
Kuşu alali 1 hafta oldu. Acaba stresemi girdi. Evimiz kaloriferli. Ortalama 24 derecede. Üsuyecegini sanmiyorum

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Enfeksiyonlu ve karaciğer rahatsızlığı var gibi ne ile beslediniz yem vs dışında🤔 zehirlenmede olabilir

Babayorgun

Yeni Üye
Yem dışında cok az ekmek vermistim birkac gun önce. Ev içinde ucarken düzgün iniş yapamadi yere düşmüştü. Düşme ile olur mu bilmiyorum. Yarin başka veterinere goturcem

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Dışkı tahlili yaptırın bence mutlaka dışkı da varsa problem birde röntgen çektirin bence

Babayorgun

Yeni Üye
Malesef kuş daha kötü duruma gelmiş. Tekrar veterinere diye yola ciktim ama yolda kuş veterinere vetişemeden öldü. Yinede tesekkurler yardiminiz icin

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Başınız sağolsun 😔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Canınız sağolsun 😔 yerine geçmez ama yeni bir tane sahiplenin size iyi gelecektir