• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru sevda papağanı mama miktarı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tekrardan merhaba kuşu oeteğine üstüne aldım mama karışımını yedirdim şimdi kendisi kaşınıp duruyor ve yemek yedikten sonra 2 kere dışkısını yaptı ilki daha katı ikincisi de görselde gözüktüğü gibi. Ekli dosyayı görüntüle 80891
gene uykulu ve durgun ama seslenince karşılık veriyor minik ötüyor, olay yaşandığında tüm vücudunu bırakmıştı ayakları da kasılmıştı ilk önce su daha sonra 4ml mamayı verdim. Şimdi ise gene uyuyor, paniklediğim için affedin çok korktum, başka bir tavsiyesi olan versin lütfen teşekkürler
Aç kalmasın onların kursakları muhabbet kuşları gibi değil, çok ufak, size tavsiyem A21 versele laga ile besleyin, içeriği anne beslemesi gibidir, sizin mamanı yetersiz olabilir, sıcak tutun günde 2-3 defa 2ml besleyin, önünde de kızıldarı olsun, ayrıca, petek önü çok sıcak olur, kutu içinde, bez üzerinde değilde, tabana talaş olsun daha sıcak tutar

Sep

Yeni Üye
Aç kalmasın onların kursakları muhabbet kuşları gibi değil, çok ufak, size tavsiyem A21 versele laga ile besleyin, içeriği anne beslemesi gibidir, sizin mamanı yetersiz olabilir, sıcak tutun günde 2-3 defa 2ml besleyin, önünde de kızıldarı olsun, ayrıca, petek önü çok sıcak olur, kutu içinde, bez üzerinde değilde, tabana talaş olsun daha sıcak tutar
talaş koymuştum önceden bu seferde talaşı yemişti sonrasında çıkarmıştı, onun korkusuyla geri koymadım. 2ml az gelmez mi bugün 3ml yapmıştım onda bile kursağı dolu değildi. hatta bugün yetersiz beslendiğini düşündüm dışkısı full beyaz ve sıvı gelmişti, ve bundan sonra da olay yaşandı ayakları kilitlendi şoka girdi o yüzden şu an bi değişiklik yapmaya korkuyorum şu an beslemem 4ml

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
talaş koymuştum önceden bu seferde talaşı yemişti sonrasında çıkarmıştı, onun korkusuyla geri koymadım. 2ml az gelmez mi bugün 3ml yapmıştım onda bile kursağı dolu değildi. hatta bugün yetersiz beslendiğini düşündüm dışkısı full beyaz ve sıvı gelmişti, ve bundan sonra da olay yaşandı ayakları kilitlendi şoka girdi o yüzden şu an bi değişiklik yapmaya korkuyorum şu an beslemem 4ml
Eğer ki 4 ml yiyorsa verin fakat kursak boşalmadan besleme yapmayın lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Takviyelerini verin
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler
Mutlaka mamaya katın

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
O daha bebek uyuması normal. Sığınabileceği bir havlu tarzı birşey koyun kutunun kenarına ona saklanacaktır. Yada peçete rulosunı koyun içine girecektir. Onu hem sıcak tutar hemde karanlık yerde daha güvende hissederler.

Üst Alt