• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Serçe Buldum

furricanee

Paylaşımcı
Kanatlı hayvanini uzmanına götürün derim ayağı için kanatin üstünde. Ur var gibi geldi tam tanımı bende bilmiyorum
Abi serce sivasta bende goturun dedim internetten baktim ama sadece baytar hekimler var kuslardan anliyacaklarini zannetmiyorum istanbula gelince goturecegim ama gelmesne de 1 ay dan fazla var ne yapacaz bilmiyorum

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Abla birşey yazmadım ki ur oluyor bana bazen kuşlarda oyuzden daha dikkatli olurum yazarken bu klavye yazarken hep böyle oluyor yanlış anlaşılıyor
Ur da sıkıntı yok 🙂 knk yazmışsın ya kanka kisaltmasi değilde nick ya da ismiyle hitap edelim anlaminda 😉

Mert.

Eski Forumcu
He bende diyom terbiyesizlik mi ettim bilmeden acaba diye kendi kendimi zorguluyorum ismini bilmediğim için oyuzden öyle kullandım herkese ismiyle hitap ederim artık pamuk abla tşk ederim adını öğrene bilirmiyim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
He bende diyom terbiyesizlik mi ettim bilmeden acaba diye kendi kendimi zorguluyorum ismini bilmediğim için oyuzden öyle kullandım herkese ismiyle hitap ederim artık pamuk abla tşk ederim adını öğrene bilirmiyim
İlla isim olması gerekmiyor nick de olabilir veya hitap etmeyedebilirsin mert 🙂 ben Aslı ablan iyi geceler 🖐🏻

Mert.

Eski Forumcu
abla tşk ederim iyi geceler anladım demek istediğinizi daha dikkatli olcam

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@GÖLGE forumda büyüklerimiz var anneler, babalar dedeler neneler var kimseye ismi veya kanka,pampa reis moruk bunlar çok çirkin sözler kendine söylenmesini istemediğin hiçbir sözü karşındakine söyleme kardeşim 👍 mesela büyük olduğunu biliyorsan abi abla küçük olduğunu biliyorsan kardeşim eğer bilgin yoksa bey ve hanım sözlerini kullanabilirsin çocuk değilsiniz bunları size anlatmaya gerek yok baharın üslubune dikkat demesinin sebebi sadece burada yazdığın knk değil genel olarak konularda yukarda yazdığım üslupları kullanıyorsun canım kardeşim mesela bir konuda salih demişsin nerden biliyorsun o kişinin senden senelerce büyük olmadığını?

Mert.

Eski Forumcu
Anladım Şehmus abi adını bilmediğim için knk demiştim daha dikkatli olcagima söz veriyorum yaşında bilmediğim için öyle demiştim saygı hepinize saygım sonsuz kimseye de terbiyesizlik yapmam bilerek kusura bakmayın lütfen

furricanee

Paylaşımcı
Bizim serce de bu sabah ölmüş nedenini bende anlamadim 10 gündür birsey yoktu bu sabah uyandiklarinda öldügunu gormüsler.Üzgünüm..

Mert.

Eski Forumcu
Geçmiş olsun abi yabani hayvanlar insanların yanında yaşaması zor oluyor birde annesinin besledigi gibide olmuyor

Asya

Aktif Üye
Bizim serce de bu sabah ölmüş nedenini bende anlamadim 10 gündür birsey yoktu bu sabah uyandiklarinda öldügunu gormüsler.Üzgünüm..
Bizimkide akşam sapasağlamdı ötüyordu yemek yiyordu hareketliydide, ama ertesi günün sabahında acı çekerken buldum, kısa süre içerisindede ellerimde öldü maalesef..

furricanee

Paylaşımcı
Bizimkide akşam sapasağlamdı ötüyordu yemek yiyordu hareketliydide, ama ertesi günün sabahında acı çekerken buldum, kısa süre içerisindede ellerimde öldü maalesef..
Bizim aksam ölür gibi olmus sonra düzelmiş sizinkiyle neredeyse ayni gibi ama bizimkisi yüksek bir yerden düsmustü(yuvasi yaklasik 3m yukarda idi )annesi yuvadan atmiş.Olanla ölene çare bulunmazmış.Tekrardan gecmis olsun

furricanee

Paylaşımcı
Geçmiş olsun abi yabani hayvanlar insanların yanında yaşaması zor oluyor birde annesinin besledigi gibide olmuyor
Annesi normalde yavru kuslari solucan getirdigi icin annemde kiyma verelim demis 10 gun boyunca yediler 10 gun sonra neden oldu anlamadim galiba dedigin gibi yabani hayvanlarin insanlarin yaninda yasamasi zor oluyor