Asya
Aktif Üye
Teşekkürler yarın etraftaki petshoplara bakacağım, bulamazsam internetten sipariş edeceğim mecbur.İnternet... Petshop... Canlı yem dükkanı...
Teşekkürler yarın etraftaki petshoplara bakacağım, bulamazsam internetten sipariş edeceğim mecbur.İnternet... Petshop... Canlı yem dükkanı...
Ya çok tatlı yumurta sarısı ve bebe bisküvisiyle de mama yapabilirsiniz kaşığın ucuyla verin
Denedim yapabildiğim kadar yedirmeye çalıştım ama kursağında bir değişiklik olmadı Sonra farkettimki gagasının üst tarafına yapışmış o yüzden bir daha yedirmeye çalışmadım.Ya çok tatlı yumurta sarısı ve bebe bisküvisiyle de mama yapabilirsiniz kaşığın ucuyla verin
Azdan bir şey olmaz... Ama fazlası zararlıdır...Çünkü çok şekerli...Az önce kendi isteğiyle çok az karpuz yedi, zararlı mı değil mi bilmiyorum fakat kursağı boş olduğu için yemesinin daha iyi olacağını düşündüm.
Çok teşekkür ederim bende yarın kedi maması alacağım o zaman, fazlasınıda sokak kedilerine veririm artık.Merhaba bir aydır bende yavru serçe bakıyorum çok küçük olduğu için bakmak durumunda kaldım ilk önce şırınga ile ağızdan besledim serçeler protein ağırlıklı beslenmezse ölüyorlarmıs o yüzden ben kuru kedi mamasını ıslatıp yumuşayınca veriyorum yiyor ben bu şekilde bir ay besledim un kurdu bulabilirseniz verin ben bulamadığım için kedi maması ve aspur veriyorum bunları yiyor
İnşallah ömürleri uzun olsunMaalesef güçsüz olan yavruları atıyorlarmış yuvadan kıymayı çiğ mi veriyorsunuz yiyor muŞansa bakın ki bugünde annem köyde serce bulmuş.serceler cardaktaki saclarin arasina yuva yapmisti biliyorduk orda yuva yaptiklarini ancak annesinin yuvadam atmasini beklemiyorduk.2yavru yuvadan atilmis 1 i olmus digerini annem almis daha tuyleri cikmamis yavrunun.ypgurt kovasinda sicak tutacak seylerle sarmıs.Yem olarak da kıyma veriyormus.suyu da çay kasıgıyla bakalım daha 1.gün bugun insallah hayatta kalir sizinki de bizim ki de
İnşallah uçana kadar güzel bakabiliriz onlara, sadece 3 gündür bizde olmasına rağmen çok alıştım ona, uçacağı zaman çok üzüleceğim sanırım.Şansa bakın ki bugünde annem köyde serce bulmuş.serceler cardaktaki saclarin arasina yuva yapmisti biliyorduk orda yuva yaptiklarini ancak annesinin yuvadam atmasini beklemiyorduk.2yavru yuvadan atilmis 1 i olmus digerini annem almis daha tuyleri cikmamis yavrunun.ypgurt kovasinda sicak tutacak seylerle sarmıs.Yem olarak da kıyma veriyormus.suyu da çay kasıgıyla bakalım daha 1.gün bugun insallah hayatta kalir sizinki de bizim ki de
Uçarsa hem uzgün hem mutlu oluruz bence nede olsa bir can kurtarmıs olacagız.Allah kuranda " kim ki bir canı kurtarırsa bütün insanlari kurtarmis gibi olur"diyor.Bize insan olmasa dahi bir cani kurtarmis olacağiz insallah yasarlarda bu sevaba nail oluruz.İnşallah uçana kadar güzel bakabiliriz onlara, sadece 3 gündür bizde olmasına rağmen çok alıştım ona, uçacağı zaman çok üzüleceğim sanırım.
Mesajiniz araya karismis yeni gördüm annem çig veriyorum yiyor dedi zaten anne babasi da olsa cig solucan getireceklerdi kiyma da yerler yani.İnşallah ömürleri uzun olsunMaalesef güçsüz olan yavruları atıyorlarmış yuvadan kıymayı çiğ mi veriyorsunuz yiyor mu
Cidden cok uzüldum mesajinizi gormustum ama birsey yazmaya zamanim olmadi daha demin annemlerden bir video aldim bizim kus yasiyor tuyleri daha cikmamis bide ayaginda bir sıkinti varmiş galiba.buyuyunce dogal ortamina salmayi dusunuyorduk ama durumu boyle devam ederse biz bakacagiz gibi tekrardan gecmis olsun...Merhaba, yavrumuzla ilgili iyi bir haber vermeyi çok isterdim fakat bugün sabah uyandığımda resmen acı çekiyordu.. Dün akşam kendi kendine yemek yiyen su içen hayvan bugün gözlerimin önünde acı çekerek öldü. Elimden geldiğince ona iyi baktım ama maalesef melek oldu.
Videoya dikkatli bakmamistim ayaginin durumu cok kotüCidden cok uzüldum mesajinizi gormustum ama birsey yazmaya zamanim olmadi daha demin annemlerden bir video aldim bizim kus yasiyor tuyleri daha cikmamis bide ayaginda bir sıkinti varmiş galiba.buyuyunce dogal ortamina salmayi dusunuyorduk ama durumu boyle devam ederse biz bakacagiz gibi tekrardan gecmis olsun...
Knk senin sercede urmu var bana öyle geldideVideoya dikkatli bakmamistim ayaginin durumu cok kotü
Urmu nedir bilmiyorum ama ayagi kirik sanırimKnk senin sercede urmu var bana öyle geldide