• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru salmasınındaki yaramazlar

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba arkadaşlar,
Bu videoyu geçen sene yakalamıştım. Ama sevdiğim videolardan biri. 🥰 Yavru salmasındaki akıllı yemlikleri temizlemek için çıkardığımda ve 15 saniye arkamı döndüğümde karşılaştığım manzara. Bıdıklar, akıllı yemlikleri tutan, dışarıda bıraktığım kancalı tokaları içeri çekmişler. Videoyu uzun tutamadım çünkü çekiştirme oyununda kancaların gözlerine gelmesinden korkmuştum.

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba arkadaşlar,
Bu videoyu geçen sene yakalamıştım. Ama sevdiğim videolardan biri. 🥰 Yavru salmasındaki akıllı yemlikleri temizlemek için çıkardığımda ve 15 saniye arkamı döndüğümde karşılaştığım manzara. Bıdıklar, akıllı yemlikleri tutan, dışarıda bıraktığım kancalı tokaları içeri çekmişler. Videoyu uzun tutamadım çünkü çekiştirme oyununda kancaların gözlerine gelmesinden korkmuştum.
Bayiliyorum boyle yaramazlara ya 😍 nasilda keyifle oynuyorlar ama buyuk bir is basarmis gibi 🤭

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Aynen. Ne yapsın bıdıklar canları sıkılıyor. Zilli topları, oyuncakları da var ama değişik bir şeyin yerini tutmuyor. 🥰
Evet evet degisik seyler hep ilgi cekiyor bendekide kizimin kucuk parcali oyuncaklarini kacirip saatlerce oynuyor 🤭 evde hep bir oyuncak kavgasi var 🙄😂