• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Yavru poposunu sürtüyor

cgvnnnn

Yeni Üye
Yeşil olan 3 buçuk aylık dişi jumbo aldik yetişkin kusumuza yavaş yavaş alışsın diye bölme yaptik kafese ama kafesteyken sürekli böyle yapıyor ve de cok yaramaz ayni kafese koydugumda yetişkin kuşuma yem yedirmiyor. Sizce bu hareketi neden yapiyor daha şiddetlisini yapiyor normalde ama benim videoya aldigimi farkedince birakiyor bir de sadece kafeste yapıyor yan yanayken yapmıyor yetişkin kuşum henuz ona pek yaklaşmiyor zaten

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yeşil olan 3 buçuk aylık dişi jumbo aldik yetişkin kusumuza yavaş yavaş alışsın diye bölme yaptik kafese ama kafesteyken sürekli böyle yapıyor ve de cok yaramaz ayni kafese koydugumda yetişkin kuşuma yem yedirmiyor. Sizce bu hareketi neden yapiyor daha şiddetlisini yapiyor normalde ama benim videoya aldigimi farkedince birakiyor bir de sadece kafeste yapıyor yan yanayken yapmıyor yetişkin kuşum henuz ona pek yaklaşmiyor zaten

Merhaba videolar büyümüyor yada ben açamadım
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Mantar başlangıcı olabilir. Trosdy krem sürmenizi tavsiye ederim. Ayrıca tünekler okadar yüksekteki kuşların kafası üst tellere değiyor biraz aşağı indirmeniz uygun olur.

Üst Alt