• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru pakistan papağanım yem yemiyor

olmuyy

Yeni Üye
Yem yemiyor, cekirdek yemiyor ,sadece daldari ve elma yedi suana kadar kuşu sahipleneli 4 gun oldu strettenmi boyle oluyor aldigim yer kuş daha yavru 1 2 ay sadece elma cekirdek yer dedi ne alaka yardimci olurmusunuz ne yapmalıyım kuşum el beslemede degil elime alip mama versem büyük ihtimal yemez alistirmaya calissam mamaya stres olmasindan korkuyorum ki büyük ihtimal kuş stres şuan hep kafesin altinda hareketsiz falan kaliyo bazen bazende cok hareketli oluyo anlamadim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yem yemiyor, cekirdek yemiyor ,sadece daldari ve elma yedi suana kadar kuşu sahipleneli 4 gun oldu strettenmi boyle oluyor aldigim yer kuş daha yavru 1 2 ay sadece elma cekirdek yer dedi ne alaka yardimci olurmusunuz ne yapmalıyım kuşum el beslemede degil elime alip mama versem büyük ihtimal yemez alistirmaya calissam mamaya stres olmasindan korkuyorum ki büyük ihtimal kuş stres şuan hep kafesin altinda hareketsiz falan kaliyo bazen bazende cok hareketli oluyo anlamadim
Siz yem verin kafeste bulunsun o mutlaka yer. Sadece çekirdek yemez öyle olursa beslenme yetersizliği, yağlanma gibi problemler çıkar

olmuyy

Yeni Üye
Siz yem verin kafeste bulunsun o mutlaka yer. Sadece çekirdek yemez öyle olursa beslenme yetersizliği, yağlanma gibi problemler çıkar
Dal dari vermeye devam edimmi baska bisey yemiyor cekirdekte yemiyor zaten yer diye 1 kaba ayirdim sadece bakicam nasil olcaka yiycrkmi yemiycekmi diye

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dal dari vermeye devam edimmi baska bisey yemiyor cekirdekte yemiyor zaten yer diye 1 kaba ayirdim sadece bakicam nasil olcaka yiycrkmi yemiycekmi diye
Siz normal yemini takın, dal darıyı alın kafesten bakın bakalim yiyecek mi yemi

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Gaga net gözükecek şekilde resim atarmısınız

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gagada problem yok bence. Stres, petshoptaki bakım koşulları etkilemiş bence.

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
O kadar küçük bir kuşta değil yem kıramayacak kadar çekirdek rahat yer büyük ihtimalle stres

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
1 gun beklimmi emin olmak icin yiyip yemedigine
Siz daldarıyı çıkarın yatmadan önce yem yerler. O zaman yem yiyor mu bir bakın aç bırakmayın. Ama sadece çekirdeğe alistirmayin

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Elinizle yedirin. Büyük papağan cinslerinde çekirdek ana tohum gibi düşünülebilir. Her tohumdan sunun ama çekirdekte mutlaka olmalı öğününde. Ceviz fıstık badem gibi çiğ kuruyemişlerde verebilirsiniz. Sizden önce elden beslenmeye alışmışsa başka türlü yemeyebilir. Benim Pakistanım yemlikten meyve yada kuruyemiş yemez ama elimle uzattığımda almak için kırk takla atar hiç affetmez.

olmuyy

Yeni Üye
Elinizle yedirin. Büyük papağan cinslerinde çekirdek ana tohum gibi düşünülebilir. Her tohumdan sunun ama çekirdekte mutlaka olmalı öğününde. Ceviz fıstık badem gibi çiğ kuruyemişlerde verebilirsiniz. Sizden önce elden beslenmeye alışmışsa başka türlü yemeyebilir. Benim Pakistanım yemlikten meyve yada kuruyemiş yemez ama elimle uzattığımda almak için kırk takla atar hiç affetmez.
Denicem

olmuyy

Yeni Üye
Çekirdeği az miktarda yemin içine katın. Yarın bakmayın, yatmadan önce bakın
Baktim yemin yaninda duruyor ama agzini bile surmemis yarin kusun altindaki izgarayi cikarip kafesin altini yemle doldurucam yemin tadina bakarsa yemeye baslar herhalde

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavaş yavaş yemeye başlar diye düşünüyorum, ishal için de aspur verebilirsiniz yeme katıp