• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru ölümleri hakkında

Aras Aydın

Yeni Üye
Öncelikle herkese merhabalar kuşlarımın ilk kuluçkasıydı 6 da 2 çıkarabildiler ama dün ve bugün 2 yavruyuda kaybettim sebebi ne olabilir konuyla alakalı yardımcı olabilecek olan varmı ?

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Merhabalar yavruların sindirim yolları tıkalı veya tikanmis verdiğiniz besinleri yazarmisiniz. Uygun olmayan birşeyler veriyorsaniz bu neden olur.

Anaçlar ilk 1.5 gün 2 gün yavruları beslemezler sonrasında ise kursak sütü verirler bir miktar hava basarlar yavruların sindirim yolları açılsın. Siz direk mama verdiyseniz uzakta aramayın sorun verdiğiniz besinler toksik etki yapıp KOLOSTRUM kursak sütünu bozuyor. Üzücü durumlar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Mama ve yedikleri takviyelerden biraz bahsederseniz bilgimiz dahilinde yorumlar yapariz. Ayrıca anaclarin ve Kafesin ortamınin videosunu görebilirmiyiz

Aras Aydın

Yeni Üye
Mama olarak cede veriyordum yumurta mamasıyla başka bi mama vermedim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Mama olarak cede veriyordum yumurta mamasıyla başka bi mama vermedim
Mamaya yumurta veya sebze koyuyorsaniz 8 saatten fazla durmasın mamayı değiştirin versele laga veya beautiful food best öneririm 👍 yemi cok sade gördüm paraket yemi temin ediniz. Son bir tavsiyem yavrulara ekstra elle besleme takviyesi yapın Besleme maması ve aparat temin ediniz.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kursak dolu ama kuru. Susuzlukta olabilir. Böyle kursak gördüğünüzde su basmanızı tavsiye ederim. Gününe göre fazla katı kursak. Sindiremiyorlar. Elinizde kalanı takip edin ve kursak bu şekilde yer bence biraz kursağa su basın.

Üst Alt