• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru muhabbet kuşumun durumu nedir?

Funda Raintsa

Yeni Üye
Kuşu alalı kaç gün olmuştu? Takviye verdin mi adını yazar mısın verdiysen
Şimdi de kan var kakasında probiyotik entrovac yeni ulaştı elime vereceğim ama çok halsiz suyunu içecek gibi değil şırınga ile mi vermeliyim? öncesinde yumurta maması verdim az yedi aspur karıştırdım diğer yemine ondan pek yemedi poposundaki kakalar sertleşmişti ılık suda tuttum biraz yumuşadı sildim sardım sıcak kaldı bi saat uyukladı ama iyi değil şu an ne yapmalıyım bir hafta olmuştur alalı 5 gündür böyle ama bugün ilk kez kanlı ishal gördüm

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Şimdi de kan var kakasında probiyotik entrovac yeni ulaştı elime vereceğim ama çok halsiz suyunu içecek gibi değil şırınga ile mi vermeliyim? öncesinde yumurta maması verdim az yedi aspur karıştırdım diğer yemine ondan pek yemedi poposundaki kakalar sertleşmişti ılık suda tuttum biraz yumuşadı sildim sardım sıcak kaldı bi saat uyukladı ama iyi değil şu an ne yapmalıyım bir hafta olmuştur alalı 5 gündür böyle ama bugün ilk kez kanlı ishal gördüm
Kanlı dışkıyı atar mısınız

Funda Raintsa

Yeni Üye
Çok zayıflamış iki günde bunlar sadece stresten mi enfeksiyonel bir rahatsızlığı mı vardı aldığımız yere götürdüğümüzde sıkıntısı yok demişti hastalık olarak veterinere gitmek en doğrusu şu an sanırım

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Çok zayıflamış iki günde bunlar sadece stresten mi enfeksiyonel bir rahatsızlığı mı vardı aldığımız yere götürdüğümüzde sıkıntısı yok demişti hastalık olarak veterinere gitmek en doğrusu şu an sanırım
Kanatlı uzmanına gitseniz iyi olur kuşun durumu kritik koksidiyoz olabilir hangi şehirdesiniz

kussever61

Yeni Üye
@Şehmus BAKIR abi bakar mısın?
Konu sahibi sizde şuan okuduğunuz an kalkın gidin en yakın kuşcudan toz besleme maması ve besleme aparatı alın ve kuşçuya sorun beslemeyi siz yapar mısınız diye evet derse ona götürün. Varsa imkan acilen veterinere gidin önceliğiniz veteriner olsun.

Funda Raintsa

Yeni Üye
Veteriner yok malesef burda kanatlı kuşlardan anlayan bulamadık aldığımız yere götürdük ölür bu dedi verdi eşim de aynısını söyleyip duruyor ben verdim şırınga ile probyotikli su az içti ama içti bilmiyorum ne olacak😔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Acil müdahale gerekir nerde ikamet ediyorsunuz? haşlanmış yumurta sarısı ve bebe bisküvisi sıcak suyla yoğurt kıvamına gelene kadar karıştırın ve şırınga ile yedirin acil

Funda Raintsa

Yeni Üye
Acil müdahale gerekir nerde ikamet ediyorsunuz? haşlanmış yumurta sarısı ve bebe bisküvisi sıcak suyla yoğurt kıvamına gelene kadar karıştırın ve şırınga ile yedirin acil
Yumurta maması yapmıştım dün yedi bugün de iyiydi ama birden kakası kanlı oldu ve kötüleşti toz mama da verdim şırınga ile ama yok olmadı kaybettik Bulut u..

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun.😢

Üst Alt