• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yavru muhabbet kusumun durumu cok kotu

AlicanG

Paylaşımcı
Şırınganın uzerinde genject yazıyor onun disinda bir sey bilmiyorum hergun bir doz suluguna koy dedi diskilarinin fotografini attim sizce kac gun daha antibiyotige devam etmem gerekir durumu nasil bir de kus cok az yem yiyor Tugce G. Sagolsun yardimci oldu a21 kus mamasi ver dedi ishalini kotu etkiler mi
Antibiyotiğin dozajı ve içeriği önemli 1 doz olarak dediğiniz tam olarak 1ml mi 1 damla mı ?Vitamin ve probiyotik(bulabilirsen sıvı aktif proviyotik) takviyesi için daha iyi ürünler kullanabilirsin.

Ircawd

Yeni Üye
Genject dediğin enjektörün markasi
Uzerinde o yaziyor baska bir sey yok veterinere daha once gitmiştik probiyotik alirken bu sefer ben gitmedim ilaci alip geldiler kusun goz kapağı kizarik surekli kasıyor ve kapatiyor simdi eczaneye gideceğim onerdigin bir damla var mi kusun videosu vardi

Ircawd

Yeni Üye
Antibiyotiğin dozajı ve içeriği önemli 1 doz olarak dediğiniz tam olarak 1ml mi 1 damla mı ?Vitamin ve probiyotik(bulabilirsen sıvı aktif proviyotik) takviyesi için daha iyi ürünler kullanabilirsin.
Yanlis anlamadıysam bir ml'i 10 a bolmusler

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşun gözüne terramycin göz merhemi surebilirsin

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Mantar için diyen kim. Tetrasiklin grubu ilacla mantar tedavisi olmaz. Bakteriyel tedavi olur

Ircawd

Yeni Üye
Mantar için diyen kim. Tetrasiklin grubu ilacla mantar tedavisi olmaz. Bakteriyel tedavi olur
Farkli bir forumda görmüştüm oyle deniyordu ama zaten ertesi gun kızarıklığı gecti gentagut damla almistim onu kullanmaya gerek kalmadi

Üst Alt