• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru muhabbet kuşum sürekli kabarıyor

Mehmet akif

Yeni Üye
2 gün önce aldığım yavru kuşumun henüz kuyruğu çıkmamış tüyleride yeni uzamış tahminimce 1 aylık,eve getirdiğimden beri sık sık kabarıyor daha eve alışamadı ama hareketlide yemini yiyor suyunu içiyor ishalde değil neden sık sık kabarıyor bu kuş

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz
Ronaya katılıyorum yem kirmamis olabilir kirabilecegi yemler verin aspur ve daldari

Mehmet akif

Yeni Üye
Telefonum olmadığı için fotoğrafını çekemedim yem kırabiliyor aldığım yere götürdüm bu gün kutudan kaçtı hemen arkadaşlarının kafesine uçtu birden canlandı adama sorduğumda kuşun poposuna baktı ishail değil dedi kuyruğuda yoktu daha yavru kuyruğu çıkar dedi neden kabarıyor peki deyincede yavruluk tüyleri olduğu için kabarıyor onları atar yakın zamanda dedi telefonum geldiğinde mutlaka fotoğraf atacağım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Telefonum olmadığı için fotoğrafını çekemedim yem kırabiliyor aldığım yere götürdüm bu gün kutudan kaçtı hemen arkadaşlarının kafesine uçtu birden canlandı adama sorduğumda kuşun poposuna baktı ishail değil dedi kuyruğuda yoktu daha yavru kuyruğu çıkar dedi neden kabarıyor peki deyincede yavruluk tüyleri olduğu için kabarıyor onları atar yakın zamanda dedi telefonum geldiğinde mutlaka fotoğraf atacağım
:rolleyes: kusura bakmayın ama aldığınız yer çok saçma sebep söylemiş neyse eğer yem kırmaya başladıysa normale döner

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Yavruluk tüyü varda onunla ne alaka:unsure::rolleyes: yem kırıyorsa inşaallah sıkıntı olmaz.

Mehmet akif

Yeni Üye
Bugün de kaşınmaya başladı sık sık kaşınıyor ağzıyla tüylerini ısırıyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuzda kabarma görünmüyor kaşınma için sprey veya damla temin edebilirsiniz..yem yiyorsa zamanla toparlar stresi için kuş sesi açın bir zamsn hayırlı olsun

Üst Alt