• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yavru muhabbet kuşum kusuyormuş gibi yapıyor

bernzdemir

Yeni Üye
Merhaba yaklaşık 3-4 hafta önce yavru bir kuş aldım kafesinde kuş kumu gaga taşı vs var 2-3 günde bir de suyuna vitamin katıyoruz ama geldiğinden beri hiç su içtiğini ya da kuş kumu yediğini görmedik belki biz görmemişizdir bilmiyorum son günlerde ağzını açıp kapatmaya ve kusuyormuş sanki ağzına bir şey takılmış gibi kafasını öne doğru itmeye başladı arada kuyruğunu da kaldırıp indiriyor bunu yaptığını görünce korktuk ve biz kendi elimizle su verdik sonra geçti gibi oldu geçen gün yine oldu elimle kuş kumu verdim sindirmeleri kolay oluyormuş arada yapıyor hala geçiyor gibi oluyor ama bilemiyorum bu durum normal mi çok korkuyorum lütfen yardım edin veterinerlik bir durum olabilir mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba kısa bir videosunu görebilir miyiz? Yavruysa suyu ,yemi az yiyebilir ve kumu tüketmeyi öğrenecek zamanla siz yinede dışkı resmi ve kuşu görelim yardımcı olalım

bernzdemir

Yeni Üye
O hareketi yaparken çekemedim ama aynısını yapan bir kuşun videosunu buldum bu linkte
dışkısını da atıyorum belli oluyor mu

bernzdemir

Yeni Üye
aslında çok hareketli salıncağı zilli oyuncakları falan var onlarla oynayıp duruyor çok farklı bir şey de yedirmedik dal darı yiyor haftada bir birde geçenlerde marul yedi acaba o yapmış olabilir mi stresten de olabilir diyorlar 1 hafta önce kafesi küçük geliyor diye büyük kafes aldık acaba alışmaya mı çalışıyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Dışkı kötü değil ama siz yinede marul vermeyin petshoptan daldari ve aspur temin ediniz 👍

bernzdemir

Yeni Üye
Tamamdır teşekkür ederim sanırım stresten yapıyor çok kötü değil gibi gözüküyor attığım videodaki kadar değil sanırım endişelenecek bir şey yok :)

Üst Alt