• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Muhabbet Kuşum Kabarık Duruyor

Hestia

Aktif Üye
35 günlük yavru muhabbet kuşum kabarık duruyor. Önceden 1 kere dışkısında yem bulmuştum kusmasıda vardı kendisinde ve kardeşinde. Artık kusma ve dışkıda yem yok fakat kabarık durması beni şüphelendirdi, dışkısı bu şekildeEkli dosyayı görüntüle 18589

Bahar Y.

Müdavim
35 günlük yavru muhabbet kuşum kabarık duruyor. Önceden 1 kere dışkısında yem bulmuştum kusmasıda vardı kendisinde ve kardeşinde. Artık kusma ve dışkıda yem yok fakat kabarık durması beni şüphelendirdi, dışkısı bu şekildeEkli dosyayı görüntüle 18589
Dışkıda hastalık göremedim ben, tekrarlamadıysa dışkıda yem takılmayın iri taneli olabilir öğütememiş olabilir, ben dişi kuşum yavruyken karşılaştım bir kere, bir kerede yeni yavru kuşumda, çok şükür iyiler

Hestia

Aktif Üye
Dışkıda hastalık göremedim ben, tekrarlamadıysa dışkıda yem takılmayın iri taneli olabilir öğütememiş olabilir, ben dişi kuşum yavruyken karşılaştım bir kere, bir kerede yeni yavru kuşumda, çok şükür iyiler
Gözlemlediğim kadarıyla tekrarlamadı fakat kabarık durması bana garip geldi, bu şekilde duruyor devamlı. Yemesi içmesi yerinde.Ekli dosyayı görüntüle 18590

Bahar Y.

Müdavim
Kuşlarımın kendi yavrusu, elimde büyüdü kerata :)
Çok bağlandım kendisine, ele alışık öpücükte veriyor. Ona birşey olması isteyeceğim en son şey olur.
Eve getirirken soğuk almış olabilir mi diyecektim madem öyle ev içinde hava akımında kalmış olabilir mi? Diğer kardeşlerinde durumlar nasıl

Üst Alt