• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! yavru muhabbet kuşum ishal ve biraz kötü durumda yardım

galaxyfox77

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ishal, kabarıklık, halsizlik
güncelleme: arkadaşlar kuşum şuanda iyi durumda dışkısı normalleşti kendisi de artik kabarik durmuyor:)

merhabalar onceden de yazmistim, neredeyse 1 bucuk aylik oldu erkek kuşum. diskisinda sorun yoktu onceden ama simdi ishal oldugundan %100 eminiz. petshop ile bu konuda konuşup takviyeler aldik (ishal ilaci olarak aldik ama vitamin karisimiymis) suyuna damlattik gerektigi kadar bakiyoruz. ama kuşumun hali kötu ve bu benim icimi o kadar acitiyor ki..
1. ishal olali 3 gun oldu ve hep ayni sekilde diskisi, bi degisim yok
2. kuşum neredeyse hic ötmuyor ve hareket etmiyor.
3. kabarik duruyor ve gozlerini kapatiyor
4. nefes alis verisi cok hizli
5. arada bir irkiliyor durup dururken
yemini ve suyunu iciyor onda bir problem yok. ama ben daha ne yapabilirim kuşumun ölmesinden çok korkuyorum daha uçmayi bile ogrenmedi alistirmaya calisiyorduk... ishal olmasi icin hic bisey yoktu ne cereyanda kaldi ne yemini duzgun veremedik anlayamiyorum... kuşum Prens için umut var mi iyilesebilir mi..? kullandigimiz takviyenin de resmini cektim.

Son düzenleme:

Emre A.

Tutkulu
dışkı fotoğrafı net bir şekilde paylaşın lütfen

Taha Y.

Müdavim
dıskı sulu ishal neşesi filan yerindemi yem yemesi su içmesi gibi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Verdiğiniz yemin resmini ve ekstra neler veriyorsunuz anlatınız? İlacı nasıl ve kaç gün kullandınız? Aspur ve daldari alıp verin dışkıda çok kötü durum yok sadece yetersiz beslenme

Üst Alt