• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Yavru muhabbet kusum cok hizli nefes alip veriyor

Lütfiye

Aktif Üye
Yeni bi muhabbet kusu aldim daha yavru tunege bile cikamiyor ama ici cikmis dari yiyor baya kucuk yani eve aldim geldim o an anlamadim birseyi yok gibiydi sadece kabarik duruyordu sonra kafesini yikadim koydum kafesine biraz petegin yanina koydum bi 3 4 saat durdu sonra gece yatarken bakayım bi dedim çok hızlı nefes alıp veriyordu peteğin yanından aldim ama 3 gundur hizli nefes alip veriyor oncedende boylemiydi petegin yaninda sicaktan mi oldu anlamadim yemesinde tuvaletinde su icmesind ebirsey yok ama ssurekli kabarik duruyor ve hep hizli nefes alip veriyor kefesten cikarinca yerde felan hizli yuruyor kizarsa minik otuyor kızdığını belli eden ses çıkarıyor buraya video ekledim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yeni bi muhabbet kusu aldim daha yavru tunege bile cikamiyor ama ici cikmis dari yiyor baya kucuk yani eve aldim geldim o an anlamadim birseyi yok gibiydi sadece kabarik duruyordu sonra kafesini yikadim koydum kafesine biraz petegin yanina koydum bi 3 4 saat durdu sonra gece yatarken bakayım bi dedim çok hızlı nefes alıp veriyordu peteğin yanından aldim ama 3 gundur hizli nefes alip veriyor oncedende boylemiydi petegin yaninda sicaktan mi oldu anlamadim yemesinde tuvaletinde su icmesind ebirsey yok ama ssurekli kabarik duruyor ve hep hizli nefes alip veriyor kefesten cikarinca yerde felan hizli yuruyor kizarsa minik otuyor kızdığını belli eden ses çıkarıyor buraya video ekledim
Merhaba çok ufak ve korkuyor olabilir, su içtimi küçük bir yuvalık gibi kutu varsa içine koyun, çok minik henüz😔

Lütfiye

Aktif Üye
Merhaba çok ufak ve korkuyor olabilir, su içtimi küçük bir yuvalık gibi kutu varsa içine koyun, çok minik henüz😔
Su iciyor evet kutu koydum kutuya giriyor orda gerinmeye felan calisiyor etrafi goremiyor onun icine girince yemde pek yemiyor gibi düşündüm ama koyarim kutu var peki yem olarak ne vermem lazim yemi agzina aliyor yutuyor kakadq yapiyor ama acaba elle besleme mamasi mi vermem gerek tahmini kac ayliktir cindiyeti nedir nelere dikkat etmem lazim vitamin versem olurmu yoksa vermeyim mi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Su iciyor evet kutu koydum kutuya giriyor orda gerinmeye felan calisiyor etrafi goremiyor onun icine girince yemde pek yemiyor gibi düşündüm ama koyarim kutu var peki yem olarak ne vermem lazim yemi agzina aliyor yutuyor kakadq yapiyor ama acaba elle besleme mamasi mi vermem gerek tahmini kac ayliktir cindiyeti nedir nelere dikkat etmem lazim vitamin versem olurmu yoksa vermeyim mi
Yüzü gözükecek şekilde fotoğraf paylaşır mısın lütfen
Kızıl daldarı, ve Gardenmix yavru muhabbet kuşu yemi alın verin
Bu yavru olsun olsun 1 aylıktır çok ufak🤲🤲
Petshoptan alınan vitamin fayda etmez
♦ Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Kutu içine varsa granül serpin küçük bir kutu olsun yuvalık gibi yuvarlak bir delik açın önüne, çok sıcak olmasın 25/26 derece yeter fazlası hararet yaptırır, üzerine tülbent örtün, güvenli bir yerde dursun çıkarsa düşmesin
El besleme mamasına ihtiyaç olabilir, evde dursun
Suyuna elinizde varsa probiyotik katın

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ses çok fazla korkuyor karanlıkta kalmalı

Üst Alt