• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Muhabbet kuşu

furkan455

Yeni Üye
Merhabalar muhabbet kuşu besleyicisiyim dişi kuşum kuluçkaya yatmıştı 4 yumurta var birisi yumurtadan çıktı ama erkek sürekli yuvaya girip onların yanında yatıyor. Yavrunun ötmesinden dolayı gizlicene yanlarına yaklaşıyorum erkek farkediyor yuvanın ağzında bakıyor dışarı da çıkmıyor o esnada dişi ciyaklıyor sebebi nedir yardımcı olur musunuz erkeğin amacı kötü mü iyi mi bilemedim sizlere danışmak istedim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar muhabbet kuşu besleyicisiyim dişi kuşum kuluçkaya yatmıştı 4 yumurta var birisi yumurtadan çıktı ama erkek sürekli yuvaya girip onların yanında yatıyor. Yavrunun ötmesinden dolayı gizlicene yanlarına yaklaşıyorum erkek farkediyor yuvanın ağzında bakıyor dışarı da çıkmıyor o esnada dişi ciyaklıyor sebebi nedir yardımcı olur musunuz erkeğin amacı kötü mü iyi mi bilemedim sizlere danışmak istedim
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Erkek kuş sahiplenmiş olabilir, dişiyi kaldırmak istemiyor, bir nevi nöbette bekliyor,
Büyük ihtimalle dişi dışkı için çıkmak istediğinde dahi izin vermiyor, gözlemleyin lütfen, hırçınlaşma olabilir, dişi aç kalmasın, gerekirse ayırın, yuvalığa yem bırakın dişi tek bakabilir yavrulara

Üst Alt