• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru muhabbet kuşu

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba ben ikisini de erkek olarak gördüm 😊 tünekte olan yavru artık yem kırmaya başlaması lazım. Ulaşabileceği yere yem koyun fakat yemin içinde şimdilik aspur oranı fazla olsun. Yemin içine daldarı da ufalayıp koyun.

Doğacı

Eski Forumcu
Flaşsız çekim olsun

ilkerrr

Yeni Üye
Merhaba ben ikisini de erkek olarak gördüm 😊 tünekte olan yavru artık yem kırmaya başlaması lazım. Ulaşabileceği yere yem koyun fakat yemin içinde şimdilik aspur oranı fazla olsun. Yemin içine daldarı da ufalayıp koyun.
Efendim aspuru zor kırıyorlar ama daldarıyı çok iyi kırıp yiyebiliyolar sizce ne zaman ayırmam lazım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Efendim aspuru zor kırıyorlar ama daldarıyı çok iyi kırıp yiyebiliyolar sizce ne zaman ayırmam lazım
Aspur bir nevi kanarya yemidir. Kolay kırmaları açısından yavru muhabbet kuşlarına verirler. Siz dediğim gibi yapın daldarı ufalayın yeme ve aspur fazla olsun yemin içinde. Yiyeceklerdir 😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşların ikiside erkek. Yemliğe değilde kafes tabanına aspur ver daldarı koyun zamanla darıda ekleyin kırarlar. Kanat altı tüyleri tamalndıysa artık yuvadan çıkabilirler ve yem kırabilirler.

Son düzenleme:

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İkisininde erkek olduğunu düşünüyorum.

ilkerrr

Yeni Üye
İkisininde erkek olduğunu düşünüyorum.
Efendim bunlar sürekli çere rengi değiştiriyo sizce neden olabilir,birde yavrulara anne ve babası saldırıyo gagası ile vuruyor yani yavru yem isteyince sizce ayırsam sorun olurmu yavrulari

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Efendim bunlar sürekli çere rengi değiştiriyo sizce neden olabilir,birde yavrulara anne ve babası saldırıyo gagası ile vuruyor yani yavru yem isteyince sizce ayırsam sorun olurmu yavrulari
Daldarıyı kırıyorsa ayırın. Anne baba saldırısı anlık bir durumla ölümcül olabilir. Gaga rengi büyüdükleri için giderek renk oturuyor diyelim. Büyüdükçe dahada değişecek. Problem yok yani.

ilkerrr

Yeni Üye
Daldarıyı kırıyorsa ayırın. Anne baba saldırısı anlık bir durumla ölümcül olabilir. Gaga rengi büyüdükleri için giderek renk oturuyor diyelim. Büyüdükçe dahada değişecek. Problem yok yani.
Ayrı kafese alıyorum şuan cevap için teşekkürler

Üst Alt