• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru muhabbet kuşu

ilkerrr

Yeni Üye
Hepinize merhaba arkadaşlar benim 6 adet yavrum yumurtadan çıktı 4 tanesi dişinin ilk kuluçkası olduğu için ,hem ezildi hemde beslemediği için vefat etti en son ölen dün öldü 9 günlük idi , şuan 20 günlük ve 19 günlük 2 tane kaldı sizce bunlara bakarmi kursaklarına bakıyorum hep dolu görünüyor sizce ne yapmalıyım okula gidip geldiğim içinde el ile besleyemiyorumda Ekli dosyayı görüntüle 53414Ekli dosyayı görüntüle 53414

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Büyüyüp tüylenmeye başladılarsa bakar gibime geliyor eğer bakmazsa mutlaka kursaktan besleme yapmanız gerekiyor aksi taktirde bu yavrularda açlıktan ölürler. Kursaktan besleme yapmayı bilmiyorsaniz bilen biri tarafından yapılabilir

ilkerrr

Yeni Üye
Büyüyüp tüylenmeye başladılarsa bakar gibime geliyor eğer bakmazsa mutlaka kursaktan besleme yapmanız gerekiyor aksi taktirde bu yavrularda açlıktan ölürler. Kursaktan besleme yapmayı bilmiyorsaniz bilen biri tarafından yapılabilir
Efendim sadece akşamları evde oluyorum o yüzden el ile besleme yapamıyorum evde birde tek başımayım bakacak kimsede yok, beslemediğini anlarsam erkek bakarmi yavrulara bir tane daha kafesim var dişiyi ora alsam beslemez ise eğer

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Efendim sadece akşamları evde oluyorum o yüzden el ile besleme yapamıyorum evde birde tek başımayım bakacak kimsede yok, beslemediğini anlarsam erkek bakarmi yavrulara bir tane daha kafesim var dişiyi ora alsam beslemez ise eğer
Bence tedirgin etmeden gözlemlemeye devam edin. Öldürse istemese, son ölümden sonra 10 gün geçmiş ve kursak lar dolu diyorsunuz.
Kaldı 10 gün sıkıntı olmazsa yeme düşmeye başlıyacaklar.
Anne besleme se mecbur siz besliyceksiniz.
Sabah ve akşam evde olduğunuz sürece❤🤗🧿çok minik değiller şiringa ve elbesleme maması ile zor değil❤🤗🧿

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yok ya baya uzakmışız Denizlideyim ben
Sabah ve gece besleme yaparsınız anne bakmazsa.. Önümüz haftasonu +4 gün. .
Bence beslemeye devam eder sorun olmaz. Dişiyi ayırın diyemem. Hocalarım bilir👍🦜🦜🤗

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hangisi bakıp besliyorsa takip edelim o baksın muhtemelen dişi bakıyor erkek ise çiftleşme peşinde siz en iyisi video ekleyin bakalım daha net yorumlar yapalım

Üst Alt