• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Yavru Muhabbet Kuşu Yemlik Tüneğine Girip Sıkışıyor

Batuhan75

Yeni Üye
Kuşum resimde görüldüğü şekilde yemliğin tüneğinden geçmeye çalışıp duruyor. Yemliği çıkarınca bu sefer ordaki tahta tünekte sağ sol yapıp duruyor. Ben yanındayken girmesine engel oluyorum mümkün olduğunca fakat ben yokken zarar görmesinden korkuyorum. Nasıl bir önlem alabilirim o delikleri kağıt bantlayarak kapatsam mı?81141.jpg

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuşum resimde görüldüğü şekilde yemliğin tüneğinden geçmeye çalışıp duruyor. Yemliği çıkarınca bu sefer ordaki tahta tünekte sağ sol yapıp duruyor. Ben yanındayken girmesine engel oluyorum mümkün olduğunca fakat ben yokken zarar görmesinden korkuyorum. Nasıl bir önlem alabilirim o delikleri kağıt bantlayarak kapatsam mı?Ekli dosyayı görüntüle 105991
Yemliğin üst kapağını alıp kafes içine asma yerinden asın direkt

Paşa01

Aktif Üye
Ya çok güldüm sıpa bu ya. Duruşa bak nasıl becerdin sen oraya girmeyi

Batuhan75

Yeni Üye
Oraya yapmaz her zaman diye düşünüyorum 😅 diğer çözüm akıllı yemlik
Biraz deli bişeye benziyor bu haylaz çok güvenemedim o yüzden ama deneyeceğim 😄 hava kararınca sakinliyor uyku moduna geçiyor neyse ki 😮💨 ya da akıllı yemliğini de kullanabilirim artık yavaştan, yem yemeye dün itibariyle başladı kumundan da didikliyor arada.

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Biraz deli bişeye benziyor bu haylaz çok güvenemedim o yüzden ama deneyeceğim 😄 hava kararınca sakinliyor uyku moduna geçiyor neyse ki 😮💨 ya da akıllı yemliğini de kullanabilirim artık yavaştan, yem yemeye dün itibariyle başladı kumundan da didikliyor arada.
Olsun yaramazlık iyidir 😅

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üst Alt