• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Yavru Muhabbet Kuşlarının Cinsiyeti

Arakhni

Yeni Üye
Merhaba, benim iki adet dünya tatlısı Rainbow cinsi muhabbet kuşum var. Dişinin yuvalık arayışını farkettiğimden yuvalık koymuştum kafese. Ve 6 yumurtası oldu, o yumurtalardan 4nden şahane tatlı, bir o kadar da yaramaz yavrular çıktı. Annesiyle çok güzel besledik yavruları. Şimdi onlar 1 aylık. Bir an önce sahiplendirmemiz gerekti, çünkü birbirleriyle kavga etmeye başladılar. Cuma günü yeni yuvalarına gidecekler. İmkanım olsa hepsine bakabilmek çok isterdim ama mümkün değil. :( Bana cinsiyetlerini sorduklarında bir şey diyemiyorum. Emin değilim, nette de tam bilgiye rastalayamadım. Fotoğrafları paylaşsam bana yardımcı olabilirseniz, çok mutlu olurum. 🌸

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Son fotoğrafa göre 3 sarı erkek beyaz emin olmamakla beraber dişi diyorum burun delik çevresi beyaz gibi maşallah çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah yeni yuvalarıda güzel olur. 🙏

Arakhni

Yeni Üye
Çok çok teşekkür ederim. Hareketli, çok mutlu kuşlar. Umarım yeni yuvalarında çok mutlu olurlar. 🙏🏻❤

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, benim iki adet dünya tatlısı Rainbow cinsi muhabbet kuşum var. Dişinin yuvalık arayışını farkettiğimden yuvalık koymuştum kafese. Ve 6 yumurtası oldu, o yumurtalardan 4nden şahane tatlı, bir o kadar da yaramaz yavrular çıktı. Annesiyle çok güzel besledik yavruları. Şimdi onlar 1 aylık. Bir an önce sahiplendirmemiz gerekti, çünkü birbirleriyle kavga etmeye başladılar. Cuma günü yeni yuvalarına gidecekler. İmkanım olsa hepsine bakabilmek çok isterdim ama mümkün değil. :( Bana cinsiyetlerini sorduklarında bir şey diyemiyorum. Emin değilim, nette de tam bilgiye rastalayamadım. Fotoğrafları paylaşsam bana yardımcı olabilirseniz, çok mutlu olurum. 🌸
Merhaba maviş dişi prenses 💓
Sarılar erkek prens💙
Sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleri olsun inşallah 😊🤲

Üst Alt