• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru muhabbet kuşum kuyruğunu sallıyor

Zeynepela

Yeni Üye
1 hafta önce aldığım yavru muhabbet kuşum kuyruğunu aşağı yukarı sallıyor 2. Gün fark ettik solunum rahatsızlığı belirtisi olabilirmiş bu yüzden hemen ilaç aldım fakat vermedim çünkü çoğu kişi alışmamıştır daha korkuyodur dedi 1 hafta oldu artık elimize geliyo fakat hala kuyruk sallıyo ilaçta hasta değilse vermeyin diyor ve ben emin değilim lütfen cevap verin(video çekemedim çünkü net anlaşılmıyo kuyruk sallaması)

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Yavruda solunum güçlüğü ilk defa duydum. Her kuyruk sallamayi solunuma baglayamazsiniz bence biraz zaman verin

Zeynepela

Yeni Üye
Bugün nefes alış verişi biraz hızlı geldi ama hala gözlemdeyim yanıtınız için teşekkürler

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
1 hafta önce aldığım yavru muhabbet kuşum kuyruğunu aşağı yukarı sallıyor 2. Gün fark ettik solunum rahatsızlığı belirtisi olabilirmiş bu yüzden hemen ilaç aldım fakat vermedim çünkü çoğu kişi alışmamıştır daha korkuyodur dedi 1 hafta oldu artık elimize geliyo fakat hala kuyruk sallıyo ilaçta hasta değilse vermeyin diyor ve ben emin değilim lütfen cevap verin(video çekemedim çünkü net anlaşılmıyo kuyruk sallaması)
Yeni aldığım her kuşun bir zamn kuyruğu sallanmıştır. Stres ortam vs faktörler etki edebilir.