• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yavru kuşum tüyleri döküldü (acil lütfen)

m8s8af2

Yeni Üye
yavru kuşumun tüyleri düzensizde olsa önce biraz çıktı sonradan kafa ve kanatlardaki biraz tüy hariç hepsi döküldü kuşun resimlerde dökülen tüyleri ve ilk son hali mevcuttur hastalı nedir.tedavisini bilen ustalarımdan yarcımcı olmasını istiyorum.

Ekli dosyalar

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
yavru kuşumun tüyleri düzensizde olsa önce biraz çıktı sonradan kafa ve kanatlardaki biraz tüy hariç hepsi döküldü kuşun resimlerde dökülen tüyleri ve ilk son hali mevcuttur hastalı nedir.tedavisini bilen ustalarımdan yarcımcı olmasını istiyorum.
Aynı durum benim kuşumdada mevcut b vitamini aminoasit takviyesi yap düzelir inşallah

m8s8af2

Yeni Üye
Aynı durum benim kuşumdada mevcut b vitamini aminoasit takviyesi yap düzelir inşallah
Kuşta tüy hastalığı var gördüğüm kadarıyla kanlı tüy tüplerine bakarsak. Entrobac probiyotik ve b vitamini alın. B vitamini olarak BT amin Forte olabilir, nekton biotin olabilir, mutavit olabilir. Alınca kullanım tarif ederiz. Kısa sürede düzelecek bir hastalık değil ancak uzun süren bir tedavi ve güzel bakimla düzelme ihtimali var
elimde B vitamini olarak BT amin Forte mevcut kullanıyorum onun dışında yapmam gereken birşeyler var mı birde bu hastalıgın sebebi nedir bulaşıcımıdır

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
elimde B vitamini olarak BT amin Forte mevcut kullanıyorum onun dışında yapmam gereken birşeyler var mı birde bu hastalıgın sebebi nedir bulaşıcımıdır
Şu an yanındaki kuşlara bulaşmaz fakat ileride eşe atarsan yavrularına bulaşır malesef 😔 yani ben öyle biliyorum, bende de var hatta daha bile kötü durumda 😢 tipleri de aynı, lutinolarda daha mı sık görülüyor acaba diye düşünmeye başladım 🤔

Ekli dosyalar

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Genle alakalı anne babadan geçen bir durum

Üst Alt