• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı yavru kuşum hasta

mentquik

Aktif Üye

Ekli dosyalar

mentquik

Aktif Üye
İlki açlık dışkısı ikincisi de galiba dışkıları bozuk düzgün değil tam ama yavru olduğu için normal sayılıyor mu bilmiyorum @Demet bükay
hocam ilk dışkıyı bıraktığında kursağı dop doluydu ama yeni mama yedirmiştim şu an yine yediriyorum. mama kıvamı aşağıda ki gibi

Ekli dosyalar

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
hocam ilk dışkıyı bıraktığında kursağı dop doluydu ama yeni mama yedirmiştim şu an yine yediriyorum. mama kıvamı aşağıda ki gibi
Keşke bilsem yavruya nasıl bakıldığını umarım en kısa zamanda bilgili kişiler yazar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maşallah SüphanAllah çok güzel toparlamış aferim sana ablacığım emeğine yüreğine sağlık 🤲😊😊😊
Mamada çok iyi dışkıda 🥰

mentquik

Aktif Üye
Maşallah SüphanAllah çok güzel toparlamış aferim sana ablacığım emeğine yüreğine sağlık 🤲😊😊😊
Mamada çok iyi dışkıda 🥰
Teşekkür ederim abla hepimizin emeğine sağlık, bu arada abla akşam kafese bıraktım, yem içinde ki siyah ince uzun yemleri yiyordu ne yemi olduğunu bilmiyorum ama

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim abla hepimizin emeğine sağlık, bu arada abla akşam kafese bıraktım, yem içinde ki siyah ince uzun yemleri yiyordu ne yemi olduğunu bilmiyorum ama
Nijer tohumu😘çok çabuk kırılır yumuşaktır, kızıştırır çapkın olacak demekki minik arksdaşımız😊🤲
Kızıldaldarı ve aspur kafeste dursun yakınına darıyı mandalla as görsün 😊