• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru kuşum çırpınıyor

selishhh

Yeni Üye
Yavru kuşumu kafesin icinde hic durmak istemiyor kendini yerden yere vuruyor ne yapmaliyim ilk aldigim gunden beri çıkartıyorum elime alissin diye. Kusu aldigim yerde surekli disarda dursun demisti... Yardim edin nolur.

mirage92

Yeni Üye
Yavru kuşumu kafesin icinde hic durmak istemiyor kendini yerden yere vuruyor ne yapmaliyim ilk aldigim gunden beri çıkartıyorum elime alissin diye. Kusu aldigim yerde surekli disarda dursun demisti... Yardim edin nolur.
Kafeste başka kuşlarlayken bir anda yalnız kalıyorlar. O yüzden yapıyorlar. Yanına alabilecekseniz yaşıtı olan bir kuş daha alın. Sakinleştiğini göreceksiniz. Birebir aynısını yaşadık çözümü bu.

selishhh

Yeni Üye
Nasil yani bu zaten yavru, sali gunu geldi bize, disardayken sakin ama kafese girdigi an yerden yere vuruyor kendini.

mirage92

Yeni Üye
Nasil yani bu zaten yavru, sali gunu geldi bize, disardayken sakin ama kafese girdigi an yerden yere vuruyor kendini.
Bizde de durum aynıydı yavru olan kendini yerden yere atıyordu kafeste bir saniye durmuyordu dışarıya çıktığında sakindi. Başka bir kuşumuz daha var. Onun olduğu kafese koyduğumuz anda kesildi o davranışlar. Kafeste sakin sakin durmaya başladı. Yanında başka bir kuş olması sanırım güven veriyor onlara.

Üst Alt