• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru kuşum camdan kaçtı

Semihzz123

Tutkulu
Yavru kusum camdan kaçtı masil bulabilirim alışkın bir kud değildi

Semihzz123

Tutkulu
Ağaç lara bakiyorum kus daha yavru karga güvercin felan yakalar diye korkuyorum nasil bulacam

Bahar Y.

Müdavim
Yavru kusum camdan kaçtı masil bulabilirim alışkın bir kud değildi
Hemen dışarıya çıkın, illa ki görürsünüz fakat alışkın olmayan kuşları yakalamak çok zor, uçmayı çok mu iyi biliyor, çok fazla yükselebileceğini sanmıyorum

Semihzz123

Tutkulu
Hemen dışarıya çıkın, illa ki görürsünüz fakat alışkın olmayan kuşları yakalamak çok zor, uçmayı çok mu iyi biliyor, çok fazla yükselebileceğini sanmıyorum
1 ay 15 günlük felan şuan disardayim elime alacaktım bildigin kacti elimden evin icinde turladi biraz hemen camlara kostum 2 cam acikti 1. Kapattim 2. Den cikti ne tarafa gitti bilmiyorum dışarda deli gibi doneniyorum bulamiyorum

Semihzz123

Tutkulu
En cok nereleri sever nereye konar ki kuş

Bahar Y.

Müdavim
1 ay 15 günlük felan şuan disardayim elime alacaktım bildigin kacti elimden evin icinde turladi biraz hemen camlara kostum 2 cam acikti 1. Kapattim 2. Den cikti ne tarafa gitti bilmiyorum dışarda deli gibi doneniyorum bulamiyorum
Çok iyi bilirim o hissi, kuş sesi açtın mı tepki veriyorlar onlara

Bahar Y.

Müdavim
Tamam gelsede nasil yakalayacam bilmiyorum agaclarda felanda yok
Beyaz olan mı kaçtı diğer yeşillerden biri mi, yeşil olan kuşlar ağaçlarda kamufle oluyorlar benim kaçan kuşumda yeşildi ağaçta hiç görmedim ama sesini tanıyordum, daha sonra seside duymadık büyük ihtimalle birinin balkonuna kondu

Semihzz123

Tutkulu
Evin etraflarinda dolaniyorum kuşu bulamıyorum yarim saatir

Üst Alt