Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,135 Tepkime puanı 924 Puanları 5 22 Şub 2025 #1 Merabalar , annesi bu yavru yu beslemeyi bırakmıstı dün bende elle bekliyordum . Sabah çıktım besleyıp 1 gibi şimdi geldim ezilmiş gibi duruyor kursak dolu gibi bunun nedeni nedir
Merabalar , annesi bu yavru yu beslemeyi bırakmıstı dün bende elle bekliyordum . Sabah çıktım besleyıp 1 gibi şimdi geldim ezilmiş gibi duruyor kursak dolu gibi bunun nedeni nedir
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,135 Tepkime puanı 924 Puanları 5 22 Şub 2025 #2 Bi'de bunun bir küçüğü kaç saat arayla kaç ml beklememiş gerekir
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 22 Şub 2025 #3 Anne beslemeyi bıraktıysa hasta olabilir ablacım, sen kursak dolana kadar 3 saatte bir bak besle
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,109 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 22 Şub 2025 #4 Kursak dolu gibi değilki. Ayrıca anaçlar darebelemiş bunu. Ayıracaksanız tam ayırıp el besleme devam edin. Ama iyi durmuyor maalesef 3 saatte bir 2 ml beslemelisiniz.
Kursak dolu gibi değilki. Ayrıca anaçlar darebelemiş bunu. Ayıracaksanız tam ayırıp el besleme devam edin. Ama iyi durmuyor maalesef 3 saatte bir 2 ml beslemelisiniz.
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,135 Tepkime puanı 924 Puanları 5 22 Şub 2025 #5 Semiha S.' Alıntı: Kursak dolu gibi değilki. Ayrıca anaçlar darebelemiş bunu. Ayıracaksanız tam ayırıp el besleme devam edin. Ama iyi durmuyor maalesef 3 saatte bir 2 ml beslemelisiniz. Genişletmek için tıkla ... Ölmüş abla bir küçüğü var onu besleyecem Boştu onunda
Semiha S.' Alıntı: Kursak dolu gibi değilki. Ayrıca anaçlar darebelemiş bunu. Ayıracaksanız tam ayırıp el besleme devam edin. Ama iyi durmuyor maalesef 3 saatte bir 2 ml beslemelisiniz. Genişletmek için tıkla ... Ölmüş abla bir küçüğü var onu besleyecem Boştu onunda
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,135 Tepkime puanı 924 Puanları 5 22 Şub 2025 #6 Burçak A.' Alıntı: Anne beslemeyi bıraktıysa hasta olabilir ablacım, sen kursak dolana kadar 3 saatte bir bak besle Genişletmek için tıkla ... Bırtane küçük var onu besleyecem abla. Bunu kaybettim
Burçak A.' Alıntı: Anne beslemeyi bıraktıysa hasta olabilir ablacım, sen kursak dolana kadar 3 saatte bir bak besle Genişletmek için tıkla ... Bırtane küçük var onu besleyecem abla. Bunu kaybettim
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 22 Şub 2025 #7 Mert G.' Alıntı: Bırtane küçük var onu besleyecem abla. Bunu kaybettim Genişletmek için tıkla ... Başın sağolsun ablacım
Mert G.' Alıntı: Bırtane küçük var onu besleyecem abla. Bunu kaybettim Genişletmek için tıkla ... Başın sağolsun ablacım
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,135 Tepkime puanı 924 Puanları 5 22 Şub 2025 #8 Burçak A.' Alıntı: Başın sağolsun ablacım Genişletmek için tıkla ... Sağol abla. Gece yatarken beslesem. Sabah kadar dururmu
Burçak A.' Alıntı: Başın sağolsun ablacım Genişletmek için tıkla ... Sağol abla. Gece yatarken beslesem. Sabah kadar dururmu
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 22 Şub 2025 #9 Mert G.' Alıntı: Sağol abla. Gece yatarken beslesem. Sabah kadar dururmu Genişletmek için tıkla ... Durur ablacım ama sen yine de sabah erkenden besle
Mert G.' Alıntı: Sağol abla. Gece yatarken beslesem. Sabah kadar dururmu Genişletmek için tıkla ... Durur ablacım ama sen yine de sabah erkenden besle